Pomešale ove noći crnu i zlatnu

zlatna Trach Up   Istruleli zub od 22.000 evra!

Crno i zlatno puta tri - inspirisane serijom "Charmed"?

Na crvenom tepihu “LACMA inaugural art +Film Gala” večeri, zvezda je bila crno-zlatna haljina, koju su nosile čak tri glumice! Da li su se dogovarale ili su čule hit naše pevačice, tek – Zoi Saldana (Zoe Saldana), Kamila Bel (Camilla Belle) i Evan Rejčel Vud (Evan Rachel Wood) došle su kao klonirane. Možda je to oznaka nekog sestrinstva, a mi nismo upućeni?

Sveti poljubac?

arni Trach Up   Istruleli zub od 22.000 evra!

"Ovo ti je za spasavanje sveta, a za guvernerstvo dobijaš sledeći put"

Švarceneger (Arnold Schwarzenegger) je bio učesnik vrlo neobičnog događaja. Posle bogosluženja u Santa Moniki, susreo se sa sveštenikom ispred crkve. Jednostavno rukovanje ili poljubac sveštenikove ruke nikoga ne bi začudili, međutim – stvari su otišle u drugom pravcu. Sveštenik, valjda oduševljen što vidi šezdesetčetvorogodišnjeg Terminatora, srdačno ga je zagrlio i izljubio! Arni se smeškao, ali verujemo da je pomislio “I’ll be back… for another kiss”!

Igi kao manekenka!

iggy Trach Up   Istruleli zub od 22.000 evra!

Inspiracija za reklmanu kampanju: dinosaurusi u zlaćanim helankama

Novo lice na modnom nebu je legendarni muzičar Igi Pop (Iggy Pop), koga je modna kuća Paco Rabanne angažovala za potrebe reklamiranja parfema “Black XS L’exces”, a koji ćemo moći da kupimo sledeće godine. Verujemo da je Igi dao krv, suze i znoj kako bi kampanja izgledala što bolje, ali se nadamo da je sam parfem malo manje rokenrol, a malo više da lepo miriše! Eto, Igi nas je naterao da bacamo rime!

Šta će ti to, doco?

john lennon Trach Up   Istruleli zub od 22.000 evra!

Eto to se dešava kad ne staviš zub pod svoj jastuk!

Kanadski stomatolog Majkl Zak (Michael Zuk) je srećni dobitnik zuba Džona Lenona (John Lennon), a platio ga je tričavih 19.500 funti (više od 22.000 eura). Ushićeni stomatolog je pobedio na aukciji organizovanoj telefonom, a izjavio je da se – iako većina ljudi misli da je lud – oseća fantastično. Čisto informacije radi, niko nije otkopao Lenona radi aukcije, već ga je on poklonio svojoj kućepaziteljki nakon što ga je zubar izvadio, davne 1964. godine. A što se ushićenog Kanađanina tiče, iako podržavamo kreativnost i sve što uz nju ide, ovo zvuči kao dobra podloga za neki SF horor.

I’m too sexy… for the beach!

zzz Trach Up   Istruleli zub od 22.000 evra!

I'm sexy and I know it

Ako pratite emisiju “Ice-t loves Coco”, na E! kanalu, onda znate o kome je ovde reč. Ako ne, onda možete sami da prosudite da li je u pitanju “Bolje da ljulja, nego da žulja” ili “obline su ponovo u modi”. Nadajmo se da je ovo drugo u pitanju, pa da možemo i mi da se pohvalimo svojim dodacima na butinama i guzi na plaži sledećeg leta.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour.

Comments