Paparaci koji čuče ispred stana Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence) kažu da se najpre začuo krik nepoznate devojke. Dženifer je istrčala iz stana i prišla unesrećenoj. Pozvala je 911 i ostala uz devojku dok se nije pojavila hitna pomoć. Prišli su i drugi prolaznici sasvim nesvesni činjenice da je među njima filmska zvezda. Kad je hitna pomoć pomogla devojci da ustane, kući ju je odvela drugarica.

dzeni1 Trach Up: Jennifer Lawrence je heroj

Milosrđe je velika vrlina, bravo Dženi

S obzirom na to da strogi američki zakoni zabranjuju da pomognete ukoliko niste kvalifikovani za to, biti uz unesrećenu dok je u nesvestici, jeste herojstvo vredno hvale.  A i dobar način da vidite Dženifer u kućnoj kombinaciji. I da se uverite da je i kod kuće vrlo seksi. Sve mi se čini da ćete uskoro čitati da se urednik vašeg omiljenog magazina onesvestio baš na tom travanjaku ispred Dženine kuće. Šteta samo što je zakon sprečava da pruži disanje usta na usta, ali smislićemo nešto…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments