Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Ne znam da li se sećate, 2002. godine izišao je film “Soba panike” (Panic Room) u kojoj majka i ćerka pokušavaju da izbegnu oca koji ih zlostavlja. Majku je igrala Džodi Foster (Jodie Foster), a ćerku – Kristen Stjuart (Kristen Stewart). Od tada, dve glumice su bliske prijateljice.

jodi Trach Up: Jodie Foster brani Kristen Stewart

Čim je čula za skandal Džodi je ponudila pomoć i podršku Kristen. Savetovala je mladu glumicu da se ne obazire na napise medija i da uvek može da joj se obrati. Robert (Robert Pattinson) je veoma drag Fosterovoj i razočarana je ponašanjem Kristen, ali smatra da se ovaj greh može pripisati mladosti, te poručuje da će Stjuartova svakako iz ove nevolje izaći kao zrelija i jača osoba.

Dobro, ‘ajde. Možemo oprostiti Džodi jer, ipak, brani blisku prijateljicu koja joj je draga kao ćerka rođena. Premda Kristen nije najgora osoba (pa čak ni najgora poznata ličnost) na svetu, teško da sa 22 godine “nije znala šta radi”.

Izvor fotografija: Sygma


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice