Džoš Ham (Josh Hamm) pridružio se klubu muškaraca koje svi hoće da kresnu. Velika je to muka i ja ga potpuno razumem i saosećam sa njim.

Posebno kada te s nepristojnom ponudom iznenadi najbolja prijateljica. Ma, ne mene, nego Džoša, aman!

Evo šta je ispričao za jedan internetski tabloid, pa: “ako su lagali mene i ja lažem vas…”

“Napravi mi bebu. Da, imao sam prilike da dobijem takvu ponudu. Posredi je bila prijateljica koja je želela dete, kao i to da ja budem otac. Bilo je veoma čudno i iznenada, te sam odbio. Uglavnom zbog toga što sam u tom trenutku bio nezaposlen i osećao bih se odgovornim za to dete, iako je prijateljica tvrdila da ne brinem i da ne bih bio obavezan da joj pomažem u odgoju bebe.”

ham Trach Up: Josh Hamm na mukama

"Hej, nisam ja kriv što sam super-macan!"

Da je Ham zaista onakva dripčina kao što igra u seriji, ne bi imao nevolja sa brojnim ponudama ove vrste. No, Džoš nije mizogini grubijan kao što igra u seriji, već (nadamo se) veran dečko već punih petnaest godina glumici i scenaristkinji Dženifer Vestfeld (Jennifer Westfeldt).


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments