5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Da li se sećate one priče kad je Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) dobio poziv od marinca Kelsi De Santis (Kelsey De Santis) da joj bude pratilac na balu?

Nema veze i ako se ne sećate, evo kako je to bilo. Marinci su pravili svečanost na koju su pozvali niz slavnih ličnosti. Odazvali su se jedino Mila Kunis (Mila Kunis) i Džastin Timberlejk, koji je bio džentlmen mlađanoj desetarki De Santis. Džastin se sjajno proveo, plesali su i posle je napisao poduže dirljivo pismo o tome kako mu je bila čast da se oduži hrabrim marincima, zaključivši da je Kelsi njegov heroj.

kelsi Trach Up: Justin Timberlake i marinci

Ljupka Kelsi bila je Džastinova gošća na dodeli nagrada

U međuvremenu, Džastin se verio sa Džesikom Bil (Jessica Biel), a desetarka Kelsi zabavlja sa izvesnim Džejkom (Jake), takođe marincem.   Elem, priča se nastavlja u trenutku kada Timberlejk dobija nagaradu “Zabavljač godine” kao i počast “Po izboru vojnika” (proglašen je za omiljenog zabavljača po izboru američkih vojnika).

Džastin poziva Kelsi i njenog dečka na svečanost. Oduševljena je i iznenađena, a kasnije izveštava da su se divno proveli u društvu zvezda, da su imali pun VIP-tretman, sreli slavne i poznate, te da nije mogla da veruje da je se Timerlejk setio. Osim što je bila gost, Džastin je Kelsi pomenuo u govoru, a dobila je i počasno mesto na zabavi koja je kasnije održana.

Premda to nije vrsta patriotizma koja je po mom ukusu, moram prizanti da je lep gest dostojan pravog džentlmena.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice