16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Da li se sećate one priče kad je Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) dobio poziv od marinca Kelsi De Santis (Kelsey De Santis) da joj bude pratilac na balu?

Nema veze i ako se ne sećate, evo kako je to bilo. Marinci su pravili svečanost na koju su pozvali niz slavnih ličnosti. Odazvali su se jedino Mila Kunis (Mila Kunis) i Džastin Timberlejk, koji je bio džentlmen mlađanoj desetarki De Santis. Džastin se sjajno proveo, plesali su i posle je napisao poduže dirljivo pismo o tome kako mu je bila čast da se oduži hrabrim marincima, zaključivši da je Kelsi njegov heroj.

kelsi Trach Up: Justin Timberlake i marinci

Ljupka Kelsi bila je Džastinova gošća na dodeli nagrada

U međuvremenu, Džastin se verio sa Džesikom Bil (Jessica Biel), a desetarka Kelsi zabavlja sa izvesnim Džejkom (Jake), takođe marincem.   Elem, priča se nastavlja u trenutku kada Timberlejk dobija nagaradu “Zabavljač godine” kao i počast “Po izboru vojnika” (proglašen je za omiljenog zabavljača po izboru američkih vojnika).

Džastin poziva Kelsi i njenog dečka na svečanost. Oduševljena je i iznenađena, a kasnije izveštava da su se divno proveli u društvu zvezda, da su imali pun VIP-tretman, sreli slavne i poznate, te da nije mogla da veruje da je se Timerlejk setio. Osim što je bila gost, Džastin je Kelsi pomenuo u govoru, a dobila je i počasno mesto na zabavi koja je kasnije održana.

Premda to nije vrsta patriotizma koja je po mom ukusu, moram prizanti da je lep gest dostojan pravog džentlmena.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice