Irina, pazi da ti ne ispadne!

irina Trach Up   K Fed trudnica!

"Da li su svi videli moj prsten? Ili treba da prošetam još jednom?"

Irina Šejk (Irina Shayk), poznata kao Ronaldova (Christiano Ronaldo) buduća gospođa, prošetala je verenički prsten. Nismo mogli a da ne primetimo da je prsten veličine omanje afričke države i da je nošen uz mali crnu haljinu, kako bi došao do izražaja. Hteli smo i ostatak stajlinga da prokomentarišemo, ali nismo mogli da odvratimo pogled od prstena. Samo da joj ne ispadne to čudo ili, ne daj Bože, otekne prst, kako će onda da šeta million dolara na ruci?

Evin biološki sat kucka tik-tak – sve brže i brže

eva Trach Up   K Fed trudnica!

"Reci Prada! Pra-da!"

Ko je sad moja mama? Sigurno se pitala mala Harper (nije Bazar) Bekam (Harper Beckam) između Viktorije (Viktoria Beckam) i Eve (Eva Longoria).  Eva nije ispuštala malu Harper iz ruku tokom utakmice, a Viki joj je pomagala s vremena na vreme – valjda da joj ne ispusti dete slučajno. Sigurno se naša očajna domaćica pitala kako da dobije i ona jednu malu devojčicu, a mi imamo rešenje – nađi muža pod hitno i vrati Harper majci, vidiš da se jadno dete uplašilo!

Nevaljala LiLo 534.put

lilo Trach Up   K Fed trudnica!

Ima taj nevaljali pogled, ko zna šta sledeće smišlja, pidžama žurku u zatvoru?

LiLo (Lindsey Lohan) naš oduševljava svojim ispadima, toliko da bismo se zabrinuli da se ponaša normalno. U pauzi snimanja golih scena za “Plejboj” i sledećeg boravka u zatvoru, ona je smislila da uništi zabavu Leonarda Di Kaprija (Leonardo Di Caprio) povodom snimanja filma “J.Egdar”.  Em se pošteno izraspravljala sa obezbeđenjem  da je na listi pozvanih, em je bila i te kako navalentna da se slika sa Leom. Bad LiLo! Ne pitamo se šta je sledeće, od nje očekujemo sve i svašta u narednih, pa, barem deset godina.

Sve pare je pojeo

britni1 Trach Up   K Fed trudnica!

Karma je debela i zla kučka!

Neslavni muž jedne od naših miljenica Britni (Britney Spears), Kevin (Kevin Federline) a.k.a. K-Fed se nešto nije oglašavao u proteklom periodu, a sada je svima jasno i zašto. Nekadašnji plesač i zlonamerni zavodnik je bivšoj ženi pokupio sve pare, sada čeka još jedno dete sa devojkom, te je rešio da se dovede u red, i naravno, sve je ispričao novinarima. Čista patetika šou biznisa.

Ejmi za praznike

amy winehouse111 Trach Up   K Fed trudnica!

Jasno je koji album će dočekati Novu godinu na 1. mestu

Neobjavljenje pesme preminule Ejmi (Amy Winehouse) će uskoro izaći na prvom posthumom albumu koji izlazi 5. decembra. Album nosi ime “Lioness: Hidden Treasures”, ima dvanaest pesama, šest obrada i šest koje je napisala sama Ejmi. Osećanja fanova su pomešana: neki jedva čekaju nove pesme, a drugi žele da niko više ne zarađuje na njenoj nesrećnoj sudbini. Ukoliko ste od ovih prvih, dobro upućeni izdvajaju četiri pesme kao potencijalne hitove: “The Girl From Ipanema” (snimljena u maju 2002.), “Wake Up Alone” (mart 2006), “Our Day Will Come” (maj 2002.) i “Halftime” (avgust 2002.).


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour.

Comments