Ko se to krije po kolima?

jlo Trach Up   Katie Holmes je droljasta bundeva!

Baš joj je dugo trebalo da se oporavi od razvoda

Iako su pre mesec dana uslikani u Njujorku kako večeraju, ubedili su sve da je to bio poslovni sastanak. Ali, šta je onda ovo? Poslovno parkiranje? Lepo se snašla Dženiferka (Jennifer Lopez), jer je Bredli (Bradley Cooper) jedan od najšarmantnijih i najpoželjnijih faca Holivuda.

Kejti Holms – da li je ona mama?

kejti Trach Up   Katie Holmes je droljasta bundeva!

Čudo da ju je mužić pustio iz kuće

Ukoliko pratite seriju “How I Met Your Mother”, sledi vam veliko iznenađenje. Na početku serije saznali smo da glavni lik, Ted, ima simpatiju koju je upoznao pre nekoliko godina, na Noć veštica. Uskoro ćemo saznati ko je ta simpatija i koja je njena priča. Za sada znamo da je glumi Kejti Holms (Katie Holmes), i molimo se da ona nije mama.

Taj prekrasni modni svet

uuuu Trach Up   Katie Holmes je droljasta bundeva!

Modro je u modi

Završene su nedelje mode po svetskim modnim prestonicama, pa se trendovi za sledecu godinu uveliko sumiraju. Nama se posebno dopada trend žuljeva i iskasapljenih nožica, propracen kako u Londonu, tako i u Parizu. Ne zaboravite upadljive flastere i popucale kapilare!

Još jedan multi talenat

fergi Trach Up   Katie Holmes je droljasta bundeva!

Šta je sledeće? Knjiga recepata? Tužna ispovest? Avion?


Pevačica Fergi (Fergie) pokrenula je svoju liniju obuće. Takozvana AWARENESS pokrenuta je kako bi se prikupljeni novac od prodaje dao za borbu protiv karcinoma. Za to ima plus od nas, ali dokle će više zvezdice otkrivati kako su super talentovani za biznis?

Jo-jo efekat napada

misa1 Trach Up   Katie Holmes je droljasta bundeva!

Niko nije pošteđen čuvene "pomorandžine kore"


Glumica Miša Barton (Mischa Barton) je ponovo mršavica. Poznata po naglim gubljenjima i vraćanjima kilaže još od 2006. se bori sa čuvenim jo-jo efektima dijeta. Sada čekamo sumo rvača istog imena.

Voli žena da se skida

bar rafali2 Trach Up   Katie Holmes je droljasta bundeva!

Lepa košulja, ali hajde se malo obuci... Čisto da ti ljudi vide i lice

Bar Rafali (Bar Refaeli) zaštitno je lice kampanje brenda Arrow za kolekciju košulja. E sad – jesi lepa, ali prehladićeš nam se. Mnogo se bre skidaš, ne valja na ovu zimu.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments