Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Drage dame,

Kejti Peri (Katy Perry) ima novog dečka. U poslednjih nedelju dana bila je sa najlepšim muškarcem na svetu, poželela je da joj se Rasel (Russel Brand) vrati, da postane glumica, da nađe nekog novog, da joj vidimo sise. Zatim je od sve te muke i ludila u koje je zapala otišla u Kaliforniju na festival Koačela (Coachella) i tamo se mazila, ljubila, vodala za ruku sa gitaristom benda Florence and the Machine, Robertom Akrojdom (Robert Ackroyd).

kejti Trach Up: Katy Perry ima novog dečka

Kejti s cigarom i nogama do zemlje

Ma, lepo je to, nemam ništa protiv, nego mi je smešno. Razumem ja da su žene osetljiva bića, prepuna osećanja i da teško vraćaju uzdrmanu ravnotežu, ali i Rijana (Rihanna) i Kejti se ponašaju prilično stereotipno u odnosu na to da ne mogu da dobiju ono što hoće. ‘Ajd za RiRi mi je negde i jasno šta hoće, izvesno je. Ali pitam se zna li Kejti šta hoće?

kejti02 Trach Up: Katy Perry ima novog dečka

Slatki su, zar ne?

Možda nijedna ne zna? Možda ih samo drmaju ta osećanja. A i to mi je čudno. Žene osećaju ceo život i nekako lako im ide. Muškarci da bi nešto osetili moraš da im staviš petardu u dupe. Razumem ja da je osećanjima gotovo nemoguće upravljati, ali zar nemaju tamo nekog gurua da im malo pomogne da se smire? Ili se smiruju tako što idu od jednog do drugog k’o narodna pesma?

keti03 Trach Up: Katy Perry ima novog dečka

Muškarac, drži ga

Kako se vi smirujete? Čini mi se da vama mnogo bolje ide nego Kejti i RiRi? Mislim ono, patite i to. Al’ onda se nekako pokrenete dalje. Zašto li je njima teže? Možda biste mogli da im pišete i malo ih utešite? Ne zezam se…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice