Lep i glup nije samo ženska kletva.

Lepotane počesto bije glas da nisu baš najbistriji, a Kelan Luc (Kellan Lutz) žestoko razbija ovu predrasudu.

Osim što je radio kao model dobijao je manje uloge u filmovima i serijama. Kad je dobio ulogu Emeta Kalena (Emmett Cullen) u grozomornom, ali visokobudžetskom serijalu “Sumrak saga”, usledio je dalji niz glavnih uloga, između ostalog i uz Mikija Rurka (Mickey Rourke).

Još pre “Sumraka” bio je bogat i živeo za svoje hobije. Oni obuhvataju razne ekstremne i neuobičajene sportove kao što su skejt, dizanje tegova, lakros, raketbol, badminton (!?), skijanje, snoubord, ali i pronalazaštvo i hemijske opite. Mladić je, naime, studirao hemijsko inžinjerstvo (inžinjerska disciplina koja spaja hemiju, fiziku i matematiku, a bavi se rešavanjem problematike hemijskih procesa).

I danas je zagrejan za hemiju i često putuje kod prijatelja u Arizonu gde se bave opitima i izgradnjom raznih novih materijala. Kaže da je očaran hemijskim procesima i da mu novac od glume dobro dođe da može da pusti mašti (hemičara) na volju, plati advokate za nove patente i učestvuje u raznim obrazovnim i dobrotvornim akcijama. Veliki je pokrovitelj akcija za obnovu Nju Orleansa i podržava akcije PETA za usvajanje životinja.

A onda je izjavio da je uveren da će dobiti Oskara jednog dana, te da će u tom smislu nastaviti da glumi dok je živ.

luc Trach Up: Kellan Lutz čeka Oskara

Malo mi je teško da ga shvatim ozbiljno s ovom frizurom

Ookej, teza o lepom i pametnom ovde se klati, ali zar nije i dalje lutka jedna?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments