Sećate li se onog filma, “Nepristojna ponuda” (Indecent Proposal), kad bogataš nudi, ne baš tako zgodnoj ženi, mnogo para da spava s njim. Dečko prihvati, ali posle bude belaja, jer “ona je vrednija od sveg novca”.

Moram da priznam da sam bio vrlo sumnjičav spram događaja iz tog filma. Pre svega, ko bi dao milionče za Demi Mur (Demi Moore), drugo to samo na filmu ima da on, Vudi Harelson (Woody Harrelson), više voli nju od miliončeta, treće mnogo su se dugo nećkali. E, ali stvarnost je veća od filma.

To je dokazala lepotica, glumica, TV-zvezda, “Playboy”-eva zečica i zabavljačica Keli Bruk (Kelly Brook) koju manje znate po pozorišnim predstavama i dostignućima sa TV-a i filma, a više je poznaje vaš dečko koji prati pomno njenu karijeru bikini-modela.

keli Trach Up: Kelly Brook je poštena ženska

'De si, Keli, kućo stara

Naime, Keli je u toku snimanja na plaži prišao nekakav francuski milijarder (mlađi gospodin poznat samo kao Frederik (Frederic)). Nije se pretvarao da je voli ili neke tako romantične gluposti, nego joj je odma’ ponudio milion dolara za jednu noć sa njim. Lepojka je isprva mislila da je posredi šala ili skrivena kamera, ali nasrtljivi bogataš posegnuo je ka dami uz reči: “Samo jednu noć, molim te, samo jednu noć! Imam milion dolara!” Uto su na scenu stupili oni momci što se šišaju na ćelavo i deluju kao da ih je neko izlio od betona, te su Fredija odveli sa lica mesta.

Kakav pacer! Pa, Keli i sama pravi milione, za nepristojnu ponudu neophodna vam je sirotica ili dama u škripcu, kao na filmu. Tja, u svakom slučaju svaka čast Keli, ne da se ni za milionče!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments