Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kad su Kardašijanovi (Kardashians) posredi, ništa nije nemoguće ili dovoljno nisko.

Mama Kris (Kris Jenner) huška Kloi (Khloe Kardashian) da napravi neki porodični skandal, jer to znači bolju gledanost. Priča joj da bez Odoma Lamara (Odom Lamar) ona nikad ne bi dobila TV šou i da mora u novoj sezoni da napravi neku muku, jer to ljudi hoće da gledaju.

Kris nije ni svesna ili je boli dupe za to što tim pritiskom narušava brak sopstvene kćerke. Lamar je kul tip i opušten je, ali mu je dojadilo da ga cimaju kao lutku i već je opomenuo Kloi da neće praviti skandal da bi emisija bila gledanija. Naprotiv, ukoliko se pritisak nastavi, napustiće rijaliti šou.

kloi Trach Up: Khloe i Lamar uzburkanih bračnih voda

Da li će Lamar stati na rep aždaji-Džener ili će ih mama rastaviti

Pitanje je da li Kloi ima snage da se suprotstavi aždaji od majke, jer ne sme čak ni da se ofarba u boju koju želi. Osim toga Kloi jeste kul, ali je ipak Kardašijanka koja dobro zna da oni svi žive na visokoj nozi od televizijskih prihoda.

A opet, bila bi baš šteta da se rastane od Lamara, delovali su kao kul par. Naravno, izvor ovog trača su “poverljvi prijatelji”, što bi moglo da znači da je sve puka izmišljotina i surogat za skandal koji neće doći…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice