5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Premda je položaj žena na planeti i dalje prilično loš, u zapadnoj civilizaciji feminizam je već stigao da procveta, pruži polodove, uvene, vaskrsne, a bogami i da dekadentira. Možda “stanje na terenu” nije bajno, ali žene su se, ipak, izborile za raznorazna prava, od kojih je možda najvažnije – pravo na sebe.

klo Trach Up: Khloe Kardashian vraća stare vrednosti

Kloi Kardašijan i Lamar Odom, dobro se i drže u tom cirkusu Kardašijanovih

Tu dolazimo do slučaja Kloi i Lamar (Khloe Kardashian, Odom Lamar). Kloi je jedna od boljih Kardašijanki, bar se trudi da bude normalna koliko je to moguće u porodici u kojoj ti ne daju da znaš ko ti je tata – jer zaboga, jedna mučenica među dve aždaje donosi gledanost. Elem, Lamar Odom, muž Kloi Kardašijan, bio je veoma trpeljiv spram celog tog ludila dok nije udario šakom o sto i rekao nešto u stilu: “More dosta je bilo, saćusvedavaspobijem!” I da ne bi bilo svađe u kući, Kloi je pristala da obustavi snimanje rijaliti šou-programa “Khloe and Lamar”.

Čestitamo, to je pravi potez.

No, zatim je Kloi izjavila nešto što je (bar Amerikanke) sablaznilo: “Savremena sam žena, ali muž je uvek na prvom mestu”.

Što se mene tiče, nemam problem s ovom rečenicom, niti mislim da je anti-feministička. Muž i žena trebalo bi da se vole i poštuju i da su jedno drugom na prvom mestu. No, postoje i oni koji već proizvaju Kloi da je izdajnik ženskog roda i štatijaznam.

Kako vi, vesele žene balkanske, gledate na to?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice