Nije prva sponzoruša na svetu. Nije ni jedina. Čitam vesti o Kim Kardašijan (Kim Kardashian) i stomak mi se buni, ‘oće da izbaci večeru od muke. Šta je to u toj ženi što me tako živcira?

kimk1 Trach Up: Kim Kardashian je pala na dno dna

Beda ljudska

Svi smo uništeni, ovako ili onako. Potičemo od uništenih predaka, šta li? Sve tako ide u krug. I onda vidim sliku na Twitteru, Mama Džener (Kris Jenner) okačila. Kim kako spava. U maminom krevetu.

I onda sledeća vest. Kim ugrožava vezu sa Vestom (Kanye West) zato što ga zaskače svaki čas da joj prizna sve o svojim prihodima. “Voli ona njega”, kaže anonimni izvor, “al’ voli mnogo i lovu.”

Tu me uhvati neka muka i tuga. Sve to pomešano. Kako tako, ‘bemmumiša, da se srozaš do nivoa da te mama rođena prodaje i toliko te prodaje da i sama postaneš roba koja govori i ne zanima te ni ko je preko puta, nego samo brineš da li možeš da se prikačiš i da sisaš, da sisaš, da sisaš do kraja života.

“Kim se opekla sa Hamfrisom (Kris Humphries) i sada želi da pouzdano dozna da li Kanje ima dovoljno love da joj obezbedi lagodan život na najvišoj nozi”, kaže taj isti nepoznati izvor.

Kako tako možeš da te majka toliko pregazi i toliko ti uništi ličnost da umesto što sediš u lepom restoranu i jedeš dobru hranu, uživaš u prisustvu tipa koji ti je posvetio pesmu koju će čuti ceo svet… ti ga toliko smaraš za pare da ti na kraju čovek kaže: “Back off and chill out!

Zar te je majka rođena toliko uništila iznutra, toliko prodala i zlostavila, da ne osećaš granicu, da ne kapiraš da nešto nije u redu? I da si neka tamo n-ta koja tako radi, ni po jada, nego si – sestro slatka – u sred svetskog fokusa, željom svoje majke. U sred si srede, svi te gledaju.

To mi je gadno, u stvari. Što smo naterani da gledamo bedu jednog bednog stvora koji nema ništa svoje nego je lutka, krava muzara svojoj majci. I gadno mi je to što se čini da nema više ništa ljudsko u tom biću, sve je fotošopovano i operisano i mi sve to moramo da gledamo. Dobro, vi ne morate, ali ‘ajde recite sami zar beda nije jadnija kad je upakovana u šljokice i stavljena pred kamere?

Ah, da, ima i deo o trudnoći. Da l’ je trik ili ne, stvarno ne želim da ulazim u to, tek bila je u bolnici i uskoro ćemo znati da li je trudna ili samo hoće da prepadne Vesta da se što pre odluči da joj preda finansijski izveštaj…

Megabljak.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments