Vruće scene iz “Twilight” sage

kiki stju Trach Up   Ko će biti Grace Kelly?

Kiki Stju promoviše novi film, a gde joj je dečko?

Za novi broj magazina “Glamour”. Kristen Stjuart (Kristen Stewart) je otvorila srce i dušu, te ispričala kako je bilo snimati scene seksa sa Robertom Patinsonom (Robert Pattinson). Kiki kaže da su scene bile toliko vruće, da je malo falilo da film bude zabranjen za mlađe od 18 godina. Ali, pametni ljudi iza kamera su se setili da malo edituju vampirski seks, te ćemo od 18. novembra svi uživati u četvrtom “Twilight” nastavku – “Breaking Dawn”.

Grejs Keli jedna, a njih mali milion

grejs keli Trach Up   Ko će biti Grace Kelly?

U trci za ulogom života, koja glumica je vaš favorit?

Počela su nagađanja o tome ko će glumiti Grejs Keli (Grace Kelly), iako se još ne zna ni kada će početi snimanje čiji je radni naslov “Grace of Monaco”. Film će se fokusirati na šest meseci nakon venčanja Grejs Keli i princa Renijea (Prince Rainer), a moguće Grejice su: Blejk Lajvli (Blake Lively), Šarliz Teron (Charlize Theron), Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) i još desetak plavušica tanane konstitucije.

Chanel za tinejdžere i ostale

chanel Trach Up   Ko će biti Grace Kelly?

O čemu devojčice uopšte razgovaraju sa starijim koleginicama?

Večera u objektu modne kuće Chanel u Los Anđelesu je ponovo postavila famozno pitanje: šta će deca u visokoj modi? Pored Kristine Hendriks (Christina Hendricks) i Kejt Bosvort (Kate Bosworth), najveću pažnju su izazvale Hejli (Hailee Steinfeld), poznata kao lice brenda Miu Miu i nominaciji za Oskara za film “True Grit” i godinu dana mlađa, trinaestogodišnja El (Elle Fanning), takođe glumica i lice Marc Jacobs-a. Glamurozno? Da. Ali zar ne bi trebalo da još koju godinu igraju lastiš i idu na spavanje pre zore?

Kraljica komedije

melisa Trach Up   Ko će biti Grace Kelly?

Nenametljiva, nasmejana i duhovita!

Melisa Mekarti (Melissa McCarthy) je nakon filma “Bridesmaids” dobila titulu kraljice komedije, te se u stilu kraljice Elizabete (Queen Elizabeth II) pojavila na naslovnoj strani najnovijeg izdanja magazina “Entertainment”. Melisa je nedavno dobila nagradu Emi za ulogu u seriji “Mike &Molly”, a gledali smo je i u serijama “Gilmore Girls” i “Samantha Who?”. Melisa nije mršavica poput 99% Holivuda, ali ima šarm kakav se retko viđa.

Preterano zgodna

lima Trach Up   Ko će biti Grace Kelly?

Prava "Million Dollar Baby"

Adrijana Lima (Adriana Lima) se uveliko priprema za reviju modnog giganta Victoria’s Secret. Ukoliko ste mislili da je Lima ljubitelj joge i izgladnjivanja, pogrešili ste, jer prelepa Brazilka liniju održava boksovanjem, a svoju girly stranu pokazuje pink Marc Jacobs torbom za trening.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu

Comments