DA!

111028074833 mario cantone jern story top Trach Up   Ko li će to da čita?!

Čestitamo mladencima na nenametljivom i civilizovanom venčanju!

Jedan od retkih muških “drugarica” serijala “Sex i grad”, Mario Kantone (Mario Cantone) venčao se sa svojim dvadesetogodišnjim partnerom Džerijem Diksonom (Jerry Dixon) prenosi američki magazin “US Weekly”. Nekada uloge nisu samo uloge, već i stvaran život naših zvezdica.

McDrive!

mekdrimi Trach Up   Ko li će to da čita?!

Šmeker, šmekerčina!

Kada McDreamy iz serije “Grey’s Anatomy”, takođe znan i kao Patrik Dempsi (Patrick Dempsey), kupi kola, mi se osećamo kao da smo dobile na lotou. Jer, osim u popularnoj TV seriji, Patrika ne viđamo na holivudskim okupljanjima, a još manje po žutoj štampi. Dame, uživajte u pogledu na Patrika. Gospodo, ovo  je Mercedes od 200.000 USD. Toliko.

Pipin najpoznatiji fan

pipa Trach Up   Ko li će to da čita?!

Spisateljica Pipa bi mogla da ubaci i fotke u knjigu... Samo kažemo

Ako je verovati Džastinu Timberlejku (Justin Timberlake), Pipa (Pippa Middleton) ima puno fanova u SAD-u. Muških naravno. U intervjuu za magazin “Esquire” Džastin nije zaobišao ni stariju seku, Vojvodkinju od Kembridža (Duchess of Cambridge), ali Pipa, pardon, njena zadnjica, je ipak osvojila Džastinov glas. Šta na to kaže Džastinova on/off devojka, Džesika Bil (Jessica Biel), nemamo pojma.U međuvremenu, Pipa koristi slavu ničim izazvanu i planira da izda knjiga o tome kako kao party planner, napraviti savršenu zabavu. Ona nije mutava.

Keva koja je unovčila svoju decu

kris jenner memoir book 081011 600x450 Trach Up   Ko li će to da čita?!

Ko zna, zna!

I dok su naše mame brisale noseve i delile aplauze za upotrebu noše, ova keva je učila decu kako da ni od čega naprave zelenbaće. I to joj poprilično dobro ide. Ona je keva nad kevama, Kris Džener (Kris Jenner) i napisala je knjigu o tome. Keve, ako želite da vaša deca donose parice bez krvi i znoja, trk u knjižaru (ili na kiosk ili ko zna gde)!

Brazilijana

aaaaaaaaaaa Trach Up   Ko li će to da čita?!

Superžene, supermodeli i ostali superlativi

Dva brazilska supermodela, a uz to i najbolje drugarice, Ana Beatriz (Ana Beatriz Barros) i Alesandra Ambrozio (Alessandra Ambrosio) su u rodnim krajevima proslavile Noć veštica – Ana u seksi kostimu super žene, a Ale kao beli labud. Dugonoge lepotice ćemo uskoro videti na spektaklu zvanom VSFS (Victoria’s Secret Fashion Show), a ne možemo da ne primetimo koliko skromno deluju naspram onih holivudskih lenština koje nam se ne skidaju sa grabača!

Ništa nije gotovo dok žgoljava ne zapeva

gaggagagga buci buci buci Trach Up   Ko li će to da čita?!

Vi mislili ona evnuh, pa ne zna za no no stvari?!!!

Lejdi Gaga (Lady Gaga) navukla je neki outfit na sebe kako bi zapevala na kraju Formule 1 i to u Indiji. Problem je nastao jer nije pokrila mikrofon! zašto? pa hajde dragi naši malo mašste, malo mašte…


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu

Comments