Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Ispala!

kortni1 Trach Up   Ko se seća filma Before Sunrise?

"Znate kako, ja sve to tako ležerno"

Nije da njene dojke nije ceo svet već video, nego nam je žao što su ukrale pažnju sa premijere filma “Hugo”, na kom su prisustvovale. Naravno, zajedno sa gazadricom, Kortni Lav (Courtney Love). Da tragedija bude veća, “Hugo” je 3-D film za decu.

′Ajde Džastine hop-hop!

tttttttttttt Trach Up   Ko se seća filma Before Sunrise?

"Biće kako ja kažem!"

Znate onaj holivudski par DžeDža? Upravo smo izmislili njihovo zajedničko ime, ali to je sada holuvudski IN. Elem, Džastin (nije Biber) Timberlejk (Justin Timberlake) i Džesika Bil (Jessica Biel) su, kao što svi znamo, ponovo zajedno. Šuška se da odluka o braku pripada samo Džesiki. Odnosno, ako je “što je babi milo, to joj se i snilo” – oni će se venčati. A ako Timba baš i neće, ona mu preti odlaskom, pa će morati. Kratak povodac, nema šta!

Kako maca kaže?

 Trach Up   Ko se seća filma Before Sunrise?

Mjau i nešto više od toga

Znamo da volite tračeve, ali možemo i da vas malo nasmejemo. Ekranizacija poznate bajke “Mačak u čizmama” inspirisao je “Shelter Pet Project” da naprave ovaj video o maci koja je usvojena. Uživajte!

Još jedna maca, ali ova ne mjauče

rrrrrrrrrrrrrrrrrr Trach Up   Ko se seća filma Before Sunrise?

”Šta je bilo? Da se nisam isflekala?”

U Americi imaju izraz “camel toe” iliti kamilin prst, kod nas se to ne definiše. I ne gleda se u to. Riz Viterspun (Reese Witherspoon) je pokazala šta  znači taj prst na Danu zahvalnosti. Iz definicije u realnost, iz teorije u praksu. Hmmm, a da sledeći put poštediš naše oči ili makar obučeš dužu majicu?

Nastavak nastavka

before sunrise sunset1 Trach Up   Ko se seća filma Before Sunrise?

Kultni film koje je prerastao u sapunicu

Nakon indie filma “Before Sunrise” iz 1995. godine, pa njegovog nastavka “Before Sunset” iz 2004. godine, sledi nam još jedan, valjda da nam pojasne šta se dešava između sumraka i svitanja. Džuli Delpi (Julie Delpy), Itan Hok (Ethan Hawke) i režiser Ričard Linklejtr (Richard Linklater) planiraju da ovaj film izađe tokom leta 2013. godine. Dakle, pojavljuju se na devet godina.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Editors choice