Ovo nije “90210“

AnalinMekord Trach Up   Ko voli Del Boja?

Jedna plutajuća glava i mnogo krvi - film koji obećava, još ne znamo tačno šta

Šta rade zvezde teen serija u pauzama snimanja? Evo, na primer, Analin Mekord (AnnaLynne McCord), zvezda serije “90210“, napustila je štiklice, savršene frajere i kalifornijsko sunce i zaronila u horor vode. Zajedno sa Trejsi Lords (Traci Lords), Analin je zvezda filma “Excision“ u kom glumi zapostavljenu ćerku koja želi da se bavi medicinom. Sudeći po ovim fotkama, film obećava pravi trash horor sa elementima vrištanja, ali od smeha, a premijera će biti na Sandens festivalu (Sundance Film Festival) koji se održava od 19. do 29. januara 2012. godine.

Del Boj uzvraća udarac

DelBoj Trach Up   Ko voli Del Boja?

"Why do only fools and horses work?"

OK, ne baš Del Boj (Del Boy), ali glumac Dejvid Džejson (David Jason) nakon 20 godina, ponovo će humorom krasiti naše male ekrane, serijom “The Royal Bodyguard“. Po samom nazivu je logično zaključiti da je reč o čuvaru Bakingemske palate, a sedamdesetjednogodišnji glumac se nada da neće uvrediti kraljicu. Mi se nadamo da ćemo se slatko ismejati, baš kao u zlatno doba serije “Mućke“ (“Only Fools and Horses“).

Niko neće krvopiju!

Kristen S Trach Up   Ko voli Del Boja?

Holivudska glumica bez silikona? Zvezda bez ličnog osoblja? Nosi pamučne majice? Šokovi!

Kiki Stju (Kristen Stewart) na crvenim tepisima uvek ima dobru haljinu i šminku. Problem nastaje kada svoje skupocene štiklice zameni starkama. Privatno se ne šminka, ne češlja, u stvari, izgleda kao svaka druga cica njenih godinica. Što je nama sasvim okej, ali ima kome smeta. Holivudski stilisti ne žele da rade sa sirotom Kiki, jer su ubeđeni da ona ne želi da izgleda dobro. A čini se da je se i malko plaše. I tako najpopularnija glumica svoje generacije mora sama da se oblači. Još joj zameraju da ima aljkave nokte (čitajte: krakti su i nenalakirani). Ima li to smisla???

Ja sam debela devojka

BBBBBBBBBBBB Trach Up   Ko voli Del Boja?

“Poješću sve kolačiće, tebi Degracijo u inat, postaću debela“

Trener Britni Spirs (Britney Spears) je otpušten. Svakako će svi reći da je verovatno nešto radio pogrešno. Moguće. Ono što mi znamo jeste da je predložio dragoj našoj zvezdici da smrša, napravio joj je listu obroka i porcija, koliko sme da pojede. I znate šta je uradila? Vrištala na sirotog Dereka Degracija (Derek DeGracio) i rekla mu da stavi to parče papira sebi u du..boki džep. Naravno, posle je pošteno oplela po njemu u medijima. Da li treba da smrša ili ne, procenite vi sami na ovim slikama.

Potplaćeni fanovi

TOMMMMM Trach Up   Ko voli Del Boja?

“Mali, pusti čika Kaunu ruku!“

Tom Kruz (Tom Cruise) je došao u Indiju i imao je fanova za dva stadiona, šteta što su bili plaćeni da viču i urliču “Tom Kaun“! Barem su mu ime pogodili. Elem, oni nemaju pojma ko je zvezda “Nemoguće misije“, ali znaju da su ih platili čitavih tri dolara po osobi da dođu i traže mu autogram, pa posle da ga upotrebe kao toalet papir. Sajentologija očigledno dozvoljava da “duhovni ljudski oblici“, zvani Obični ljudi, budu plaćeni da lažu. Da li smo pomenuli da su ih posle častili švedskim stolom?

Jedna haljina, dve verzije

HHHH Trach Up   Ko voli Del Boja?

“Sestro, upala si pola dužine u moj termin!“

Da li će se Nikol Kidman (Nicole Kidman) i Gvinet Paltron, pardon, Paltrou (Gwyneth Paltrow) potući i obradovati sve nas? Ne, ipak neće doći do chick fight-a. Možda će biti psovki od strane Nikol, kad bude videla da je njena kreatorka napravila još jednu verziju haljine, specijalno za Gvinet. Ono što nas zanima je kome bolje stoji?


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments