Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Amanda de Kadenet (Amanda de Cadenet) počela je da vodi TV šou “The Conversation”. U prvoj epizodi uspela je da sablazni Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow).

gaga Trach Up: Kokain mi je bio najbolji prijatelj

"Kokain mi je bio kao najbolji prijatelj"

Već u drugoj epizodi Amanda opet pravi dobru emisiju, u kojoj razgovara sa Lejdi Gagom (Lady Gaga). Priča se povela o tome kako je to izgledalo na početku, pre slave.

“Bila sam veoma potištena kada sam imala 19 godina. Odlučila sam da se bavim muzikom, napustila sam školu i rekla roditeljima da ne želim od njih novac. Sviđala mi se osamljenost. Ušla bih u stan i samo tako sedela. Bilo je tiho i samotno. Mirno. Samo klavir i ja. Uključivala sam televizor tek tako, da imam utisak da je neko sa mnom. Počela sam sa kokainom jer mi je to bio najbolji prijatelj. Drogirala sam se u samoći. Grozan je to način da se popuni praznina, jer je samo produbljuje, to je opsena. Trgnula sam se jednog dana i rekla sebi: ‘Ti si govnar, nisi umetnica, da si prava jebena umetnica, bila bi usredsređena na muziku. Ne bi trošila novac na belo.'”

Zanimljivo. Nekako, Gaga je obično pažnjožderka i svašta radi da sebe oneobiči, ali ova priča mi deluje ok. Uspela je da se otrgne i da radi kao manijak. Trebalo bi joj na tome čestitati, a što se drogiranja tiče, izgleda da je to, nažalost, i dalje neizbežni rekvizit zvezda i zvezdica.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice