Kučepaziteljka

BlejkLajvli Trach Up   Kraljevska trojka!

Živahan pas na buduću gazdaricu (lively = živahan)

Izgleda da Blejk Lajvli (Blake Lively) ima odličan PR tim, jer ovoliko medijske pažnje nije izazvala nijedna veza Rajana Rejnoldsa (Ryan Reynolds). Čas kupuju stan, čas se vaćare na porodičnom imanju, pa ručkaju, brančuju, a proteklih dana Blejk je svog psića zamenila većim i naravno, Rajanovim. No, da li se samo nama čini da Blejk i Bekster, Rajanov pas, ne dele samo ljubav prema Rajanu već i boju grive? Možda je to veza, Rejnolds voli zlatokose kučke!

Pravda za Selenu!

zzzzzzzzzzzzzzzzzzz1 Trach Up   Kraljevska trojka!

Mani se malenog, unajmi prave telohranitelje!

Selena Gomez se nalazi u krajnje nezavidnoj situaciji, a ovog puta ne možemo da okrivimo Bibera (Justin Bieber). Progonitelj, Tomas Brodnicki (Thomas Brodnicki) je izjavio kako mu je Bog naredio da ubije mladu pevačicu/glumicu, te kako bi trebalo da ga sklone od nje. Četrdesetšestogodišnjaku nije određena zabrana prilaska, iako je Selena to tražila još pre nekoliko meseci, a Tomas već ima policijski dosije. Nadamo se da će nakon ove izjave vlast u Kaliforniji promeniti mišljenje i skloniti ovog čoveka sa ulica.

Zabiberio Obami

biber Trach Up   Kraljevska trojka!

"′De si kralju, pardon, predsedniče?!"

Predsednik Amerike hteo je da zna ko je taj mali koga njegove ćerke toliko obožavaju i upoznao je Bibera (Justin Bieber). Biberče izgleda malo preplašeno, ali verujemo da ga je šaljivi gospodin Obama (Barack Obama) opustio nekom svojom šalom. Možda će njegove ćerke biti tolike srećnice da će im za Božić u kući pevati Biber svojim milozvučnim glasom omiljenu mu pesmu “Under the Mistletoe”. Baš im zavidimo.

Lepa Nikol

Nikole Trach Up   Kraljevska trojka!

Slika i prilika - Nikol na sceni

U američkom šou programu “X faktor” Nikol (Nicole Scherzinger) je predstavila fanovima svoju novu pesmu “Pretty”. Ako je lepa kao ona, ne sumnjamo da će biti veliki hit. Da li vam se sviđa ova balada ili ne, odlučite sami.

Ludi šeširdžija?

JUDELAW Trach Up   Kraljevska trojka!

"Aaaaa!!!! Gubim kosu! I don't wanna loose you!"

Od negde oktobra pa do danas, Džud (Jude Law) kapu ne skida. Šta li Votson (Watson) krije? Već smo videli njegove zaliske, te je svima jasno da čovek ćelavi. Mada, da se ne lažemo, teško da se ijedna ženska ložila na njega zbog kose. Izgleda da je scenario sledeći: Džud nije hteo da oćelavi, jer tek mu je trideset osam godina, pa je otišao na transplantaciju, koja ili nije uspešna, ili izgleda smešno, što mu dođe isto. Na pitanje novinara što stalno vuče kape i šešire, misteriozno je odgovorio: “Videće sledeće godine u bioskopima”. Još jedna misterija poznatih i slavnih neće biti razjašnjena u ovoj godini.

Najluđi trač ikada!

Pipa1 Trach Up   Kraljevska trojka!

Manage-a-terrbile!

Vilijam (Prince William) balavi za ženinom sestrom! Tako barem kaže “National Enquirer”, uz objašnjenje da je Kejt (Kate Middleton) lepša sestra, ali da je Pipa (Pippa Middleton) zanimljivija. Navodno, Vilijam namerno “gura” brata što bliže Pipi kako ga žena ne bi provalila. U stanju smo da poverujemo u svašta, ali ovo baš zvuči previše bajkovito. Čovek je imao skoro deceniju da se odluči i samo par meseci nakon venčanja shvatio je da je oženio pogrešnu sestru? Neki ljudi imaju preterano bujnu maštu.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments