Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

“Baron” Džozef de Bičke Dobronji (Baron Joseph de Bicske Dobronyi), zvani Sepi (Sepy), bio je poznati plejboj iz okoline Majamija. Da bih vam ilustrovao kakav je veseljak Sepi bio, otkriću vam da je 1972. godine baš u njegovoj vili snimljen deo kultnog pornića “Duboko grlo” (Deep Throat).

Elem, Baron je posedovao gaćice kraljice Elizabete II (Queen Elizabeth II), koje je navodno dobio od prijatelja, a ovaj ih je zatekao u privatnom avionu kojim je kraljica 1968. letela za Čile. Zašto bi kraljica ostavila gaće u avionu, nikom, za sada, nije jasno.

qe1 Trach Up: Kraljevske gaće

To su kraljevske gaćerone! (Izvor: TMZ.com)

Tek, Baron je preminuo, a organizacija koja se bavi upravljanjem njegovim imanjem, “Dobronyi Estate”, htela je da, po želji pokojnika, proda gaćice na aukciji. Britanska aukcijska kuća prekršila je dogovor i odbila da proda predmet o kome se radi, zabrinuta ne toliko za ugled, koliko za odgovor kraljevske porodice.

asdf Trach Up: Kraljevske gaće

Vez, dokaz autentičnosti (Izvor: Dobronyi Estate via e-Bay)

“Dobronyi Estate” potom je odlučio da gaće iznese na e-Bay i tako sada ceo svet (pa i vi, da, baš vi) ima priliku da postane ponosni vlasnik kraljičinog donjeg veša, za samo $4,000!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice