Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Moje loše ja

Jolie Trach Up   Kraljevski potez jednog princa!

Glumica, manekenka, režiser, majka, filantrop, producent, režiser - loša i odlična

Pre nekoliko dana u emisiji “60 minutes” gostovala je Anđelina Džoli (Angelina Jolie). Nije neka novost da je pričala o sebi i svojim “mračnim vremenima”, kada je htela da bude grobar kad odraste. Srećom po nas, Breda Pita (Brad Pitt) i njeno malo pleme, postala je ultra, mega, giga glumica. Pomenula je i svoju lošu stranu, ali sada je ona rezervisana samo za Breda i njihovu spavaću sobu. Pa, gospodine Pit, zavidimo vam.

Wazzaaaaa up?

Majli Trach Up   Kraljevski potez jednog princa!

Pametnije bi joj bilo da je ovo rekla: "Šta kaže napušeni Džejms Bond? My name is Bond, James Dean!"

Majli Sajrus (Miley Cyrus) je proslavila 19. rođendan. Sad više nije toliko mala da ne može da priča o nekim stvarima, mada bi možda trebalo da pazi šta priča. Keli Ozborn (Kelly Osbourne), kada ne priča o debljini Kristine Agilere (Christina Aguliera) – donosi Bob Marli (Bob Marley) tortu svojoj drugarici Majli. Na sve to, Majli kaže na sav glas u mikrofon: “Znate da ste zavisnik od trave kada vam prijatelji donesu Bob Marli tortu. Tada shvatiš da pušiš previše j*bene trave!”. Neko će morati da objašnjava čika policajcima da se samo šalila, inače pravac mrtvačnica na druženje sa LiLo (Lindsey Lohan).

U slobodno vremene se herojišem

Wiliam Trach Up   Kraljevski potez jednog princa!

Kada Vilijam pojede bananu, on postane Bananamen, ovaj, Vilimen

NJKV (Njegovo kraljevsko visočanstvo) Princ Vilijam (Prince Wiliam) spasio je ruski brod! Kao kopilot u Kraljevskom vazduhoplovstvu primio je poziv za pomoć od strane ruskog broda. Nije razmišljao ni sekund, odmah je hteo da bude Bond, Džejms Bond (James Bond), pa je poljubio draganu Kejt (Kate Middleton) i otišao da bude heroj. Neke žene jednostavno imaju sreće.

Svaka blesa gleda u nebesa

Rajan Trach Up   Kraljevski potez jednog princa!

"Šta će ovo čudo ovde?"

Ponovo ovo dvoje zaljubljenih golupčića. I dalje su u Parizu, on sa ružom u jednoj ruci dok u drugoj drži svoju draganu, a onda čudna li čuda, usred Pariza – Ajfelov toranj! Izgleda da je moralo da naiđe nešto poprilično veliko kako bi Eva (Eva Mendez) i Rajan (Ryan Gosling) prestali da blenu jedno u drugo kao zaljubljeni klinci.

Gazdarica Pam

Pamela Trach Up   Kraljevski potez jednog princa!

Je l' se ovde snimao neki filmić ili grešimo?

Pamela (Pamela Anderson) se bacila u promet, tačnije bacila je svoju kuću na izdavanje. Romantičnu “kućicu” u Malibuu možete da iznajmite za 75.000 dolara mesečno, a unutra nema čega nema. Gospođa “Baywatch” navodi kako u Kaliforniji retko boravi, te je šteta da gajba bleji prazna, a kućni ljubimci su dobrodošli, ukoliko su fino vaspitani. Još da ide i gazdarica uz kuću…


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Editors choice