Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Ako ste gledali “Sumrak” (Twilight saga) primetili ste da začudna Kristen (Kristen Stewart) koja se u prvom filmu čini trapava, kruta i svako malo gricka donju usnu, zapravo ne ume da glumi. Sva ta trapavost, krutost i grickanje usne izgleda da jesu njena gluma. Međutim, ko te pita da li umeš da glumiš, film je hitčina, baš te briga. No, osim hvale vredne veštine glume, Kristen se pokazala kao totalni kreten prilikom obraćanja javnosti, fanovima i novinarima.

I onda se pojavljuje novi megahit, film “Igre gladi” (The Hunger Games), za koji nažalost moram da primetim da je gori kič od “Sumraka” (koji je bar bio kvalitetno režiran, a i priča je kudikamo bolja). Ali opet, ko te pita, glavna fora je glavna glumica Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence).

E, sad.

Lorensova a) dobro izgleda, b) dobro glumi, c) veoma je ljupka i do sada je osvojila srca publike i novinara u javnim obraćanjima.

Tako da ne čudi podatak da je Kristen zelena od muke i plaši se da će joj Lorensova oteti sve uloge.

jl Trach Up: Kristen besna na Jennifer

Kristen je bila dobra vampiruša, ali ne može da se poredi sa ljupkom Dženifer

I treba! I treba da je zelena, a i ova treba da joj otme sve uloge. Na kraju ću pokrenuti dobrotvorno društvo za zaštitu gledalaca “Stop Kristen”, devojka toliko ne ume da glumi.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice