Coldplay – “Paradise”!

Novi album benda Coldplay izlazi 24. oktobra, pod nazivom “Mylo Xyloto”, a najavljuje ga singl “Paradise”. Krajnje neobičan spot je sniman u Londonu i Južnoj Africi, a režirao ga je Met Vajtkros (Mat Whitecross). Uživajte, uz malo dobre muzike!

Ema na koledžu, ali ne za čarobnjake

ema1 Trach Up   Novi spot benda Coldplay!

Ipak je zanimljivije na koledžu sa Harijem i letećim metlama

Ema Votson (Emma Watson) je rešila da napravi pauzu u dosadašnjem zanimanju i posveti se studijama. Na Oksfordu! Najpre je Ema upisala prestižni Braun koledž u SAD kako bi nastavila sa karijerom, ali se požalila na holivudski način života, te se vratila u rodnu Englesku. Ukoliko ste Emin fan, očekuju vas film “My Week with Marilyn“ i poduža pauza.

Od ljubavi, od ljuuubavi

eva Trach Up   Novi spot benda Coldplay!

Kako uvek nađe ovolike muškarce, ovaj pokušaj od osobe?

Eva Longoria (Eva Longoria) prošetala je pred objektivima paparaca svog dečka Eduarda Kruza (Eduardo Cruz). Priča se da su završili na festivalu burleske i da je tokom šou programa tranvestit pod imenom Viki Voks (Vicky Vox) uleteo u masu i počeo da stiska prvo šakama, a onda o grudi Eduardovu facu. Na sve to se Eva, kažu, sve vreme histerično smejala. Sad, mi bismo plakale, ali probaćemo da se nasmejemo Evinom “malom”.

Spava na parama

tamaraaaa Trach Up   Novi spot benda Coldplay!

Tatina mezimica u kupki: Made by daddy

Tamara Eklston (Tamara Ecclestone) okupala se u paricama koje joj je tata zaradio i to sve u okviru snimanja, pred objektivom Tajlera Šildsa (Tyler Shields). E sad – niti je novo, niti je zanimljivo, niti je ona Miss sveta. Ništa gore nego kad si slavan po rođenju, a ne po zasluzi. Mada, ko smo mi da sudimo.

Tomova mala porasla

kejt1 Trach Up   Novi spot benda Coldplay!

Samo kad bi skinula ovaj priglupi kez sa lica, oh kako bismo joj bile zahvalne!

Kejti Holms (Katie Holmes) je dama u crvenom na naslovnoj strani magazina “Marie Claire” za mesec novembar. Tom ju je pustio samu u grad, a ona mu ovako vraća… Samo se čudimo kako i ćerku nije slikala na ovoj naslovnici.

EMA domaćica je….

selena mtv Trach Up   Novi spot benda Coldplay!

A cipele sam dobila na poklon od Gage!

Selena Gomez! Iskreno, nismo fanovi ičega što ima veze sa Džastinom Biberom (Justin Bieber), ali mala izgleda simpatično na promo fotkama. MTV Europe Music Awards će se održati 6. novembra, a nastupaće Coldplay, Džesi Džej (Jessie J) i još mali milion instant zvezdica muzičkog neba.

Zvezdice štancuju pesmice

kelly clarkson 4   portrait   quad studios nyc Trach Up   Novi spot benda Coldplay!

Ako joj je ovo mračna strana, svaka diskusija je nepotrebna

Keli Klarkson (Kelly Clarkson) i najnovija pesmica “Dark Side”, a sve povodom novog albuma “Stronger”. Ocenite sami.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments