Njemu pada, njoj raste

prva nasl Trach Up   Lady Gaga ode u pčelare?

Ko kaže da su plavuše glupe? Riba se snašla.

Dok Eštonu Kučeru (Ashton Kutcher) opada gledanost u seriji “Two and a Half Men“, Sara Lil (Sara Leal) je dobila svoju prvu naslovnicu. Ali, Eštonu za utehu, Sara je pohvalila njegove veštine u krevetu, iznoseći sve detalje u magazinu “Us“. Ko kaže da se ne isplati biti “druga žena”?

Samo jedno mirno veče pred paparacima

mars Trach Up   Lady Gaga ode u pčelare?

Mogla bi da nauči kako izgleda prava dama od Andreja Pejića

Džodi Marš (Jodie Marsh) skreće pažnju sa prenabildovanog tela i to veoma uspešno. Njen recept je jednostavan: namažite najcrveniji ruž, omašite usne što bolje i kreveljite se da se bolje razmaže. Obrve i oči izmažite sa samo malo više preciznosti i spremni ste. Ne znamo baš za gde.

Andrej/Andreja – dečko ili BFF?

andrej Trach Up   Lady Gaga ode u pčelare?

Andrej je nova kraljica stila

Do sada nije naučno dokazano za koji pol se opredelio Andrej Pejić, ali šuška se da mu je BiBi (BB), plesač po zanimanju, malo više od najboljeg ortaka. Njih dvojica su prošetali Londonom, Andrej u kožnom minjaku izgledajući poput prave šiparice, te ako jesu par, nema sumnje ko je ko u vezi.

Ni pčele joj ne mogu ništa

gaga1 Trach Up   Lady Gaga ode u pčelare?

Gaga kao veliki medar

U ogromnoj kožnoj jakni, sa sve Louboutin štiklama i mrežom koju je maznula od lokalnog pčelara, Lejdi Gaga (Lady Gaga), je u Njujorku krenula na snimanje novog spota, za pesmicu “Marry The Night”. Nadamo se da ovo nije odevni must have sezone.

Stari Holivud je oživeo

megan Trach Up   Lady Gaga ode u pčelare?

Glamur je dostižan, uz "malu" pomoć retuširanja

Izgleda da je poslednji trend među zvezdama koja izgleda glamuroznije po standardima od pre 60 godina. Glumica Megan Foks (Megan Fox) zaštitno je lic kozmetike za prestojeće, novogodišnje praznike brenda Armani. Svetlucavi stari Holivud  prigušenog svetla, dima i misterioznih pogleda vratio se na velika vrata. Iako volimo ceo ovaj fazon, nije nam jasno čemu zloupotreba Photoshop-a.

Uskoro album i turneja

radiohead Trach Up   Lady Gaga ode u pčelare?

Apelujemo na Radiohead da nas ne zaobiđu!

Bend Radiohead ulazi u studio u decembru, a za sledeću godinu planiraju veliku turneju. Magazin “NME” je pre nekoliko dana napravio listu najboljih pesama u proteklih 15 godina, a singl ovog benda “Paranoid Android” je proglašen najboljim. Pred vama je lista top 10 pesama:

1. Radiohead – “Paranoid Android”
2. Arcade Fire – “Rebellion (Lies)”
3. Outkast – “Hey Ya!”
4. The Strokes – “Last Nite”
5. The Killers – “Mr. Brightside”
6. The White Stripes – “Fell In Love With A Girl”
7. Hot Chip – “Over And Over”
8. Amy Winehouse – “Rehab”
9. The Verve – “Bittersweet Symphony”
10. The Libertines – “Time For Heroes”

Ovo smo čekali!

tttttttttttttttttttttttt Trach Up   Lady Gaga ode u pčelare?

"Fantasy Bra" na ponosu Australije

Miranda Ker (Miranda Kerr) će nositi brus od 2.5 miliona dolara na ovogodišnjoj reviji brenda Victoria’s Secret. Prve fotke su pred vama, a kako se Miranda snašla u ovom “odevnom ” komadu, prosudite sami.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments