Bilo šta što Lejdi Gaga (Lady Gaga) uradi, obuče, navuče, natuče ili izjavi, trebalo bi da uzmemo s rezervom. Valjda ste toliko naučili kad je Gaga posredi.

Elem, novi štos je da hoće da se skrasi, prestane da radi, peva, snima, već da se u nekakvoj kućici u cveću posveti svojemu mužiću, izvesnom Tejloru Kiniju (Taylor Kinney). Naravno, kao i u slučaju Timberlejk (Justin Timberlake), za novine je progovorila Kinijeva tetka koja misli da su baš slatki i da ljubav cveta, te da će se par doseliti u nekakav gradić Lankaster negde u Pensilvaniji.

Tejlorov tata, Danijel (Daniel Kinney), samo što nije pao sa stolice kad je Gaga izjavila da bi volela da brak blagosiljaju detetom, već sledeće godine.

Vot da fak, kad moram da psujem?! Govorimo li o Lejdi Gagi? Monstrumu? Ludiji koja stavlja spermu na glavu i penise na štikle? Blagosloviti? Ona da izgovori? Još kaže da će deca biti preslatka, jer je njen dragi lepotan.

Vrti mi se u glavi tim pre što je na kraju izjavila da možda neće žuriti sa venčanjem, već će prvo da imaju bebu, pa kad se naviknu na prodični život, ako sve ide kako treba, onda će biti i venčanja. Ugh, sad joj beba dođe k’o neki zamorčić za brak? Koliko god bila gadna ova poslednja izjava, nekako mi liči na Gagu, pa ću se praviti da je nisam doznao.

laga Trach Up: Lady Gaga se razmnožava

Lady Gaga će biti majka?

Šta vi mislite? Beba, pa brak ili brak pa beba? Da li osoba koja je na turneji neprestano od pre tri godine uopšte može da se zaustavi i živi porodičnim životom?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments