Evo kako ide ceo trač. Leonardo DiKaprio (Leonardo DiCaprio) se zabavlja sa božanstvenom Erin Hederton (Erin Heatherton) koja je supermodel i radi za Victoria’s Secret.

Išlo im je bajno dok pre nekoliko meseci Leo nije poludeo za “zelenišem”. Ne mislim na dolare, niti na kupus, već na spasavanje životne sredine, tj. na – ekologiju. Toliko je “pozeleneo” da neće da koristi dezodorans niti druge hemikalije koje remete prirodnu ravnotežu, a kupa se jednom u ponekad kako bi štedeo vodu. Sakuplja revnosno organski otpad, ali pošto je prezaposlen ne stiže da đubre izbaci, pa se u njegovoj kući oseća miris povrća u raznim nijansama raspadanja.

leo Trach Up: Leonardo DiCaprio smrdi!

"Probaj novi dezodorans" - "Ma, neću, to truje planetu"

Erin se o tome požalila magazinu “The National Enquirer”, ali je brzo napomenula da ga veoma voli i da bi volela da se ponekad okupa kako bi mogla da mu katkad i priđe.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments