Porodica Adams ima konkurenciju

lilo Trach Up   LiLo: iz zatvora u Playboy

Kakva majka, takva ćerka. Kakav ćale, takva ćerka.

Pa nije ni čudo što je naša malena Lindzi (Lindsay Lohan) toliko u problemima. Majka joj je hodajuće zlo, a ćale uhapšen zbog nasilja u porodici. Majkl Lohan (Michael Lohan) je uhapšen jer je napao svoju devojku zato što nije htela da mu usliši seksualne želje. A LiLo nastavlja da srlja, sledeća stanica joj je fotkanje do gole kože za “Playboy”.

Nije Nova godina, a ni Noć veštica

keti peri Trach Up   LiLo: iz zatvora u Playboy

Kada je Dizni zakoračio u Pornland

Keti Peri (Katy Perry) nastavlja tradiciju katastrofalnih outfit-a na pozornici (a i privatno). Pre tri dana je proslavila prvu godišnjicu braka na biciklu, a onda je nastavila sa nastupima po Velikoj Britaniji. Balončići i zle vile: izgleda da Keti pati od sindroma Piter Pan.

Posle guza i dojki, malo pazuha

payuh Trach Up   LiLo: iz zatvora u Playboy

Izbacite uljeza, a to nije Džejms Franko

Da li je to novi trend pred nama? Ukoliko želite da zavedete nekog ili neku, nemojte se trudite oko večere, atmosfere, odeće i seksi veša. Dovoljno je da pokažete izdepiliran pazuh. Ovo ne raduje Džuliju Roberts (Julia Roberts) koja je još 1999. godine sve pokazala na premijeri filma “Notting Hill ”.

Kad bi sve, žene na svetu…

mis pigi Trach Up   LiLo: iz zatvora u Playboy

Bolja je ova Mis Pigi od mnogih misica. Samo kažemo!

Mis Pigi (Miss Piggy) u haljinicama Jason Wu, a na stranicama magazina “In Style” za mesec novembar. Nosila je još i brendove Prabal Gurung,Opening Ceremony, SunoBrian Atwood, i Giles & Brother. Bolje od nekih “pravih žena” zar ne?

Pa zar njega na biro?

pirat1 Trach Up   LiLo: iz zatvora u Playboy

Nemaju ti studiji pojma, bolje da se konslutuju sa nama, jer znamo šta valja

“Hteli su da me otpuste kada su videli prvi deo serijala “Pirata sa Kariba””, kaže Džoni Dep (Johnny Depp)  za svoje poslodavce, “Disney Studio”. A postao je najpoznatiji Kapetan (Jack Sparrow) ikada. Eto, ni Dizni nekada ne ume da proceni.

Malo američkih tabloida

lifestyle1ppppppp Trach Up   LiLo: iz zatvora u Playboy

Da li će brak gospođe Kardašijan preživeti praznike?

Tabloidni “Life&Style” nastavlja tradiciju pisanja svega i svačega, te vam u novom izdanju nudi raspad braka Kimi Kardišijan (Kim Kardashian), zatim ko je tata deteta glumice Dženueri Džons (January Jones), a verovali ili ne, nagađa se da je u pitanju gospodin nevernik, Ešton (Ashton Kutcher), koji je sa još uvek suprugom, Demi Mur (Demi Moore), proveo vikend izlečenja u kabala centru. Uzbuđenjima nikad kraja!


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu

Comments