Premijera spot “Lay It On”

33333333333333333 Trach Up: Marion Cotillard i njene dojke

Hoće i ona da bude poznata kao Bijonse

Keli Roland (Kelly Rowland) zna da seks prodaje sve, čak i njene pesmice. A za pesmicu “Lay It on” pozvala je kao pomoć velikog Šona (Big Sean), te su napravili vreli spotić da nas greje u ove hladne dane. Pitanje: šta će slon u ovakovom spotu?

Otvaranje BFI London Film Festival

zzzxxxx Trach Up: Marion Cotillard i njene dojke

Džud uvek zna šta dobro izgleda na crvenom tepihu

Londonski festival je otvorio film “360”, čiji naziv ukazuje da se radnja dešava po celoj planeti, a glavne uloge su poverene fantastičnoj postavi: Džudu Lou (Jude Law), Rejčel Vajs (Rachel Weisz) i Entoniju Hopkinsu (Sir Anthony Hopkins). Zbog ovih imena, oprostićemo reditelju Fernandu Meirelesu (Fernando Meirelles) na angažovanju Eminema, kao jednu od zvezda filma.

Tanko, tanje, najtanje, Kristina Riči?

mrsavica Trach Up: Marion Cotillard i njene dojke

Da pogađamo: ne dišeš?

Iako je poznata kao minijaturna glumica, Kristina Riči (Christina Ricci) iznenadila je i nas. Ovo su slike sa snimanja najnovije epizode serije “Pan Am”. Vesele šezdesete haraju Amerikom, a mi bismo ih slatko nahranile, ovako minijaturne.

Viva la France

sisezzzz Trach Up: Marion Cotillard i njene dojke

La femme obdarena

Na jugu Francuske snima li se snima, a tridesetšestogodišnja lepotica Marion Kotijar (Marion Cotillard) već je najavila zašto će film “Rust And Bone” steći veliku popularnost među mužjacima širom sveta.

Nova zvezda?

Internet senzacija Lana Del Rej (Lana Del Ray) nastupila je u britanskom šou programu “Later With Jools Holland”. Otpevala je pesmu “Video games”, a vi presudite da li je nova zvezda rođena.

Kriza identiteta

tttt111 Trach Up: Marion Cotillard i njene dojke

Je l' su ti holivudski glumci čuli za perike?

Možemo da primetimo da je Kejt Hadson (Kate Hudson) sigurno dobila pozamašnu svotu za novu ulogu u još uvek neimenovanom filmu, jer ova boja kose izgleda blago rečeno… jezivo. Sa modne strane, ni ten ni crte lica nikako ne idu uz smeđu kosu. Sa ljudske strane, Kejt izgleda gore od prosečne devojke iz susednog ulaza.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments