Novi dečko?

riri Trach Up   Miranda Kerr pokazala sve!

Već je sve video na snimanju, kao i ostatak planete

Kruže priče da je Riri (Rihanna) našla novog momka na snimanju spota, irskog manekena Dadlija (Dudley O’Shaughnessy). Ovaj dvadesetogodišnji dečkić je nekadašnji bokser, te se čini da Riri voli te ratoborne tipove (prisećanje na Krisa Brauna).

Žurka, žurka

zzzzzzzzzzzzzzzzzz1 Trach Up   Miranda Kerr pokazala sve!

Samo je kraljevska porodica falila

Voleli bismo da smo bili tamo, ali nam je pozivnica kasno stigla. Nakon građanskog venčanja Pola Mekartnija (Paul McCartney) i Nensi Ševel (Nancy Shevell), mladenci su napravili žurku sa listom zvanica boljom nego za dodelu Oskara. Osim ćerke Stele (Stella McCartney), slavlju su prisustvovali članovi bendova The Rolling Stones i Pink Floyd, britanski supermodeli Tvigi (Twiggy) i Kejt Mos (Kate Moss), Džuls Holand (Jools Holland), Mark Ronson i mnogi drugi. Žurku, koja je održana u kući Pola Mekartnija, prekinule su komšije oko tri izjutra.

Preterano zgodna mama

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Trach Up   Miranda Kerr pokazala sve!

Nije gola, ima i turban i cipele!

Porodila se pre desetak meseci, a već izgleda kao seks bomba. Miranda Ker (Miranda Kerr), anđeo kuće Victoria’s Secret i gospođa Orlanda Bluma (Orlando Bloom), za australijski “Harper’s Bazaar” slikala se samo u štiklicama D&G. Kada bi sve žene tako brzo nakon porođaja ovako dobro izgledale, natalitet bi porastao u sekundi.

Dostojanstvo godina

seron Trach Up   Miranda Kerr pokazala sve!

Ko kaže da mini suknja ima veze sa godinama?

Glumica Šeron Stoun (Sharon Stone) – iako ima pedeset tri – figurom može da zaseni mnoge tridesetogodišnjakinje. Ne znamo kako joj to uspeva, ali verujemo da još uvek izaziva “niske strasti” kod mnogih.

Najava jezivog filma

ffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Trach Up   Miranda Kerr pokazala sve!

Đavolak i roditelji kojima je srušen svet

Tilda Svinton (Tilda Swinton) glumi majku klincu koji uživa da masakrira drugare u filmu “We Need To Talk About Kevin”, koji kritičari već porede sa “Rosemary’s Baby”. Premijera je zakazana za 21. oktobar, a mi jedva čekamo da stigne!

Ko priznaje…

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Trach Up   Miranda Kerr pokazala sve!

Kada se grozan film dogodi odličnom glumcu

Miljenik ženskog roda širom planete, Robert Dauni Džunior (Rober Downey Jr.), je priznao da se ni njemu nije svideo “Iron Man 2”. Za prvi deo i dalje tvrdi da je odličan, ali drugi ga je silno razočarao. Nije da nismo sve to znale, ali njemu je sve oprošteno.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments