Posledice raskida

JLH Trach Up   More cica bezobraznica!

"Imam smrznuti jogurt i Twitter, šta će mi frajer?!"

Dženifer Lav Hjuit (Jennifer Love Hewitt) se rastala od dečka, a kao i svaka savremena žena, izašla je na ulicu bez šminke, pokupila neki slatkiš, poplašila dečurliju i sela za kompjuter. Pošto je ona kao neka zvezdica, obratila se fanovima preko Twitter-a (čudnog li čuda) rečima: “Danas mi se ne tvituje. Volim vas sve”. Dan pre toga je na istom sajtu postovala tužne ljubavne pesme pevačice Adel (Adele). Volimo kada nas obaveštavaju o svojim privatnim nedaćama, a onda mole za malo privatnosti.

Njoj jeste lako

amanda sejfred Trach Up   More cica bezobraznica!

Priča se da je sve prirodno....

Lepa, pa još sa telom iz snova – Amanda (Amanda Seyfried) nema razloga za brigu. Tek što je lansiran film “In Time”, u kom se cmače sa Džastinom (Justin Timberlake), a već je očekuje premijera filma “Gone”. U pauzama snimanja i crvenih tepiha, pozira za modne magazine, a pred vama su fotke iz najnovijeg “Marie Claire”–a.

Her name is Nicole

nnnnnnnnnnnnnnnilp Trach Up   More cica bezobraznica!

Ne kači se sa Amazonkama, pogotovo sa zgodnim! Ali jedna kafica može

Seksi mačka Nikol (Nicole Scherzinger) ovog puta pozirala je gola sa bodi artom i to za reklamnu kampanju kafe kompanije Culo. Nismo sigurni gde pre da pogledamo, pa ćemo je ipak gledati u oči. Rekli smo u oči!

Pipa na ledu

pppppppppipaa Trach Up   More cica bezobraznica!

"Pazite sad ovo, okret, dupli okret, pirueta... A mogu i sa jednom nogom"

Pipa Midlton (Pippa Middleton), poznatija kao sestra buduće kraljice i jetrva sadašnjeg princa – a možda i žena sadašnjeg drugog princa – otišla je na klizanje. Obična vest, ništa posebno, ali oni paparaci što stoje blizu nje, samo čekaju da još jedna slavna (ovog puta kraljevska) pozadina poljubi led, baš kao što se pre neki dan omaklo Selmi Hajek (Salma Hayek). Ali, kraljevstvo je to. Kraljevski je obišla nekoliko krugova sama, valjda da im pokaže svoje umeće, pa je onda povukla i stidljivu sestru Ketrin (Catherine Middleton). Paparaci, više sreće sledeći put!

OLG! (Oh Lady Gaga!)

ggggggggaga Trach Up   More cica bezobraznica!

Sladak, mali stančić za Gagine fanove, ne gurajte se, ima mesta za sve

Veliki ste fan Lady G.? Želite deo njene slave i deo njenog života? Za vas imamo posebnu ponudu – apartman u kome je ona živela tri godine pokušavajući da se probije na muzičku scenu i postane neko i nešto. Samo otputujete u Njujork i nađete taj apartman, izdvojite tričavih 1850 dolara za mesec i stan je vaš! Nadajmo se da je ostavila malo svoje magije u tom stanu, pa da i mi postanemo jednog dana obožavane pevačice širom planete.

Kata – katastrofa

Keti Peri Trach Up   More cica bezobraznica!

Skoro pa kao pokretna reklama za jednu domaću televiziju...

Naša draga i mila Kata, koju neki poznaju kao Kejti Peri (Katy Perry) je dodeli American Music Awards dobila jednu specijalnu nagradu, za koju su bila neophodna tri specijalna presvlačenja. Svako grđe od prethodnog. Nego, gde joj je muž? Nešto oni mute, kažu da hoće decu, a je l’ im neko rekao da se to lakše radi (pravljenje dece, sram vas bilo!) kad su supružnici u istoj prostoriji?

Pohotna školarica

riro Trach Up   More cica bezobraznica!

A da joj kažemo da su joj se čarapice pocepale? Ma jok...

Makar se obukla. Jeste da su joj čarape pocepane i da je maznula Olji iz 6/4 uniformu, ali nema veze. Kao što nije ništa strašno što joj na patikama piše “Fuck Off”. To je samo Riri (Rihanna), a ovu predivnu blaženu odevnu kombinaciju je odenula za TV šou “X Factor”, na kom su je prošle godine malko izgrdili jer se pojavila u brushalteru i šorc-gaćicama.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments