Biberčetove sive gaćoline

zzz1 Trach Up   More opasnih dečaka!

Možda to tvoju devojku pali, nas prestravljuje!

Kad si u Parizu, obično uradiš nešto ludo, po čemu ćeš pamtiti to putovanje. Biber (Justin Bieber) je to očigledno ozbiljno shvatio, pa je pokazao medijima svoje sive bokserice.  Sine, možda je taj fazon spuštenih farmerica u modi, ali definitivno niko ne želi da gleda bokserice sedamnaestogodišnjaka sa baby boy licem. Nabavi nešto što se zove kaiš.

Priči nikad kraja

xxxxx2 Trach Up   More opasnih dečaka!

Nastavak Hari Potera dok si rekao "štapić"!

J.K.Rouling (Joanne K. Rowling), svima poznata kao spisateljica “Hari Poter” knjiga, izgleda da ima još mnogo toga da napiše o svetski poznatom čarobnjaku. Evana Linč (Evanna Lynch), poznatija po ulozi Lune Lavgud, rekla je medijima da Roulingova na Evanino pitanje šta radi, odgovara da piše sve vreme. Evana se nada da piše ili nastavak priče o Hariju ili dorađuje neke detalje. U svakom slučaju, nadajmo se da će nas uskoro obradovati novostima iz sveta Hogvortsa.

Kraljica i Kralj Popa

zzzzzzzzzz Trach Up   More opasnih dečaka!

Beat it with Show must go on

Sledeće godine planirano je puštanje u etar dueta grupe Queen i Majkla Džeksona (Micheal Jackson). Pitate se sad sigurno kako je to moguće, jer su obojica poprilično mrtvi. Godine 1983. snimljena je demo verzija, dok je grupa Queen bila na turneji po Americi. Do sad je demo verzija čuvana u tajnosti i dolazilo je do PRO i CONTRA reakcija među članovima oba tima da li da je objave ili ne. Ipak je odlučeno u korist fanova, tako da, ako ne bude smaka sveta, očekujte ovu pesmu na mestu broj jedan širom planete. Show must go on!

Nama je i jedan previše!

klo Trach Up   More opasnih dečaka!

Jedan je Teri. Hvala nebesima na tome.

Nemojte da se plašite, Teri (Terry Richardson) nije našao svog davno izgubljenog brata blizanca, već se za potrebe fotkanja za magazin “Candy”, potrudio da od Kloe (Chloë Sevigny), glumice i bivše cice Džarvisa Kokera (Jarvis Cocker), napravi svog klona. Ideja je da se Teri u magazinu malo mazi sa Terijem, pošto je san svake osobe na planeti da vidi Terija u akciji. Sa Terijem. Gospodin fotograf je već nekoliko puta suočen sa optužbama za seksualno uznemiravanje mladih manekenki, ali on se i dalje pravi blesav. A možda i jeste blesav.

Ode on na vešala!

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Trach Up   More opasnih dečaka!

Da li će Pipa sada baciti pipke na princa juniora?

Za razliku od sestre, koju su mediji zvali “Waity Katie”, Pipa (Pippa Middleton) nije dočekala prsten od svog višegodišnjeg, a sada bivšeg dečka, Aleksa (Alex Loudon). Bivši igrač kriketa nije mogao da trpi medijski cirkus koji očigledno ne smeta Pipi, a nije mu se preterano išlo ni na sve te žurke i koktele na kojim njegova bivša dragana rado pozira, sa akcentom na pozadini. Aleksovi roditelji su dolili ulje na vatru smatrajući da Pipa nije “devojka za ženidbu”, nazivajući nju i njene prijatelje trophy posh. Eh, sada, da su ovo neka starija vremena, Aleksova glava bi visila sa Big Bena, jer ko je taj smrtnik da ponizi mlađu seku vojvotkinje?


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour.

Comments