Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Lepo, lepše, najlepše, Rebeka!

rebeka Trach Up   Mumificirana Kylie?

Nekom život majka, a neko se rodi savršen!

Nakon 39. rođendana, Rebeka (Rebecca Romijn), majka dvoje dece i nekadašnji supermodel, sebe je častila novom serijom fotki, u kojima je pokazala svoje savršeno prirodno telo. A ni glava nije za bacanje! Prelepu plavušu sigurno znate iz serije “Ugly Betty” i filma “X Men”, osim što savršeno izgleda, sa drugim mužem, Džerijem OKonelom (Jerry O’Connell), ima jedan od najskladnijih holivudskih brakova. Mi smo zelene, a vi?

Smrznuta Kajli

kajli Trach Up   Mumificirana Kylie?

Nema bora - nema problema, ali nema ni osmeha?

U vremenu pomame za vampirima, pomislili bismo da je Kajli (Kylie Minoque) postala  jedna od njih. Ali, danas se to zove botoks. Na koncertu Džordža Majkla (George Micheal), ona se pojavila sa besprekornim licem (što bi se reklo – bez ijedne bore) i krivila je usne u nešto nalik na osmeh. Nedavno je priznala otvoreno medijima da je koristila botoks, ali da to više ne radi. I narkomani to često kažu, tako da joj predlažemo da prestane da laže, kao i da prestane da bude botoxicolic.

Poslednja večera? Samo još jedna večera!

lilo1 Trach Up   Mumificirana Kylie?

"Kud ću sad da se slikam, em sam se preždrala, em smrdim na ribu!"

Taman se ona lepo pripremila, a i mi sa njom, kada ono ništa! Uglavnom, ovo su fotke na kojima LiLo (Lindsey Lohan) ide na svoju poslednju predzatvorsku večeru, što je donekle istina. Jela je suši – ako nekog zanima – pojela pa otišla da služi robiju, ali zahvaljujući prenatrpanim zatvorima u Kaliforniji, puštena je nakon četiri sata i tridesetak minuta. Sada je čekaju brojne obaveze od društveno-korisnog rada do ponovnog fotkanja za “Playboy”, jer prvo slikanje nije zadovoljilo gospodina Hefa (Hugh Hefner), lično.

Branđelina i sva njihova deca

angelina jolie Trach Up   Mumificirana Kylie?

"Da li smo svi tu? Zahara, Maddox, Pax, Knox, Shiloh, Vivienne… Nisam sigurna da sam dobro izbrojala, idemo opet… "

Popularni par poveo je svoje… Samo da ih prebrojimo… Šestoro dece u Tokio povodom promocije Bredovog (Brad Pitt) filma “Moneyball”.  Obično im treba cela svita da se brine o deci, ali ovog puta nadmašili su sebe, išli su samo njih dvoje i šestoro dece. Jer, sad su odrasli i nadajmo se da su ih barem naučili da kažu “Konichiwa”.

Blejk i Rajan to su para dva, grlili se,  ljubili…

blejk Trach Up   Mumificirana Kylie?

"Nismo mi zaljubljeni, već Peni i Bakster"

Blejk Lajvli (Blake Lively) i Rajan Rejnlods (Ryan Reynolds) imali su sastanak kasno uveče, doduše sa svojim kućnim ljubimcima u Bostonu. Njih dvoje  još uvek nisu zvanično objavili da su zajedno. Kako god, Peni (Penny) i Bakster (Baxter) su se ludo zabavljali po parku, dok su se, nagađamo, Blejk i Rajan cmakali na klupici. Nije li to romantično?

Procurela keva!

Novi singl najpoznatije keve na svetu, Madone (Madonna) se pojavio na netu par meseci pre planiranog objavljivanja. Pesma “Give Me All Your Love” najavljuje njen novi album, planiran za proleće, nakon čega slede turneja i nastup na Super Bowl-u. Tako da radi preterano kul keva.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour.

Editors choice