Nakon godinu dana veze, Džen (Jennifer Aniston) se udaje za svoga dečka, glumca i scenaristu Džastina Tirouksa (Justin Theroux), kojega je upoznala na snimanju filma “I na kraj svijeta s njim” (Wanderlust).

“Džastin Tirouks je imao nevjerojatnu rođendansku proslavu u petak, dobio je izniman dar, kada je njegova djevojka, Dženifer Eniston, prihvatila njegovu bračnu ponudu”, rekao je Tirouksov glasnogovornik za “People”.

slika225 Trach Up: Najpoznatija prijateljica nam se udaje

Dženifer i Džastin

Džastin je zbog Dženifer navodno ostavio djevojku s kojom je bio čak 15 godina!
Ova je Dženifer nazvala otimačicom muškaraca, baš kao što su nazivali Anđelinu Džoli (Angelina Jolie) nakon skandala s Bredom Pitom (Brad Pitt).

Našoj dragoj prijateljici ljubav nije udarila u glavu, pa je tako odlučila ostati realna i zaštititi svoje bogatstvo od 80 milijuna dolara predbračnim ugovorom.

I taman kada bi čovjek pomislio da joj je napokon krenulo i da je cijela priča s Anđelinom i Bredom iza nje, nju su opet počeli natezati po medijima predstavljajući ju kao jadnicu. Naime, počele su kružiti glasine kako je Dženifer tempirala ove zaruke upravo u vrijeme kada mediji najavljuju vjenčanje njenog bivšeg Breda i žene zbog koje ju je ostavio, te je time htjela zasjeniti njihov događaj.

Pa, ljudi dragi, kada će doći kraj mrcvarenju nevine žene?


Matea Kutija je studentica na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, izrađuje nakit i crta, voli pisanje, smijeh i pozitivne ljude. Najveći je ljubitelj čaja i vječni perfekcionista, a život ne bi mogla zamisliti bez obitelji i prijatelja. Skuplja nepotrebne stvari i stare časopise, a iz takta je najbolje izbace klišei, nepravda i naporni ljudi.

Comments