Osemenjena Džesika

ggggg1 Trach Up   Napad holivudskih mama!

Nije ona trudna, prejela se pasulja

Čini nam se da je još jedna zvezdica zakačila trudnički virus. Ovog puta to je Džesika Simpson (Jessica Simpson), a glasina o trudnoći je započeta na letovanju u Meksiku, na kom je sestra Ešli (Ashley) paradirala u bikiniju, dok je Džesika šetala u ogromnom ponču. Možda srećni i možda tata je Erik Džonson (Eric Johnson), Džesikin verenik.

Vampiri su među nama

ggggggggggggggggggg1 Trach Up   Napad holivudskih mama!

Ona samo žarko želi ulogu u "Twilight" sagi

Znate onu prelepu zlicu Naomi iz serije “90210”? A je l’ znate šta se desi sa Naomi kada reši da se pojavi kao Analin Mekord (AnnaLynne McCord)? Pa, postane neprivlačna vampiruša. Analin, ubij stilistu i spasi svet!

Materina, pardon, kevina maza

madonina maza Trach Up   Napad holivudskih mama!

Sve će to mama da sredi

Kada se mala Lurds (Lourdes) uzruje oko sitnice, Madona (Madonna) rešava stvar.  Iako je keva tata-mata za mlađane muškarce, Madona je ipak i keva u pravom smislu – uplakanu ćerku je tešila pred Kabala centrom i paparacima, kao da su same na svetu. Mada, šta to Madona nije radila pred okom kamere, pa da se ne oseća kao kod kuće.

Neko nam se ubucio

nikole Trach Up   Napad holivudskih mama!

Levo - zgodna mama, desno - družbenica Pariz Hilton

Nikol Riči (Nicole Richie) prošetala je nove obline na plaži Meksika. Napokon sa trideset ona počinje da liči na ženu, a ne na koščicu koju smo viđali svih ovih godina. A i red je bio, ima već dvoje dece.

Kul keve i gomila dečurlije

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Trach Up   Napad holivudskih mama!

Anđelina nije skinula naočari za sunce, čak ni da prebroji sve svoje mališane

Anđa (Angelina Jolie) i Gven (Gwen Stefani) su se zbližile još pre nekoliko godina, te su prenele to druženje i na svoju decu. Gven ih ima dvoje, Anđa koliko god želite.

Džaba joj novi silikoni

nnnnnnnnnnnnnnnnn Trach Up   Napad holivudskih mama!

Njemu je izgleda ipak mlađe slađe

Demi Mur (Demi Moore) je pre nekoliko dana prezentovala svoje najnovije grudi, ali ništa joj to ne vredi, jer njen muž već ima pune ruke posla sa mlađanom plavušom. Ešton (Ashton Kutcher) je viđen kako privodi anonimnu plavojku u hotel na Beverli Hilsu, a ovo nije prvi put da kruže priče o njegovom neverstvu. Šta ćeš Demi, ko sa decom spava…

Kad se cica zakopča

cristina Trach Up   Napad holivudskih mama!

Ima ona i facu!

Zvezda serijala “The Mad Men” Kristina Hendriks (Christina Hendricks), poznata Trach Up-u po relativno uspešnom kroćenju bujnog poprsja odlučila je da se prvi put zakopča do grla. Iako je poznata po šetanju crvenim tepihom, u svoj svojoj veličini na premijeru “Through the World of Cinema” u Holivudu došla je smerna. Izgleda da je vest kada neko ostane normalan.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments