Kao i svaki veliki estradni skup i dodelu nagrada 2012 MTV VMA pratili su mnogi tračevi i incidenti. Još se rapsravlja o tome ko je došao, ko nije, šta je ko kome šapnuo, čini nastup je bio imbecilan i tome slično.

Ali retko kad doznajemo trač od porno-zvezde! I to još trač vrhunskog profila kakav je ovaj. Okej, okej, samo da uzmem kafu odmah ću vam ispričati.

rijana Trach Up: Nicki Minaj vs Rihanna

Naravno, "zvezda" trača je RiRi - ko drugi?

Elem, trač potiče od Trišel Kanatele (Trishelle Cannatella) koja je – ništa. U suštini ona je pripadnica iste klase kao Kim Kardašijan (Kim Kardashian), znate ono, lepa, bila na televiziji, pokazala sise, snimila “filmić” i onda je kao glumica, model, i zvezdica štatijaznam. Jedina razlika je u tome što je Kim uspešna bičarka, a Trišel neka treća liga.

Tek, Trišel je prisustvovala susretu Niki Minaž (Nicki Minaj) i RiRi (Rihanna), pa je o tome obavestila publiku Twittera:

“OMG! Evo šta se dogodilo! Rijana prišla Niki i htela da je zagrli i da joj čestita, a Niki joj odbrusila: ‘Sit d fak daun'”

Znači biće gužve! Šta mislite ko pobeđuje ako se počupaju Niki i RiRi?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments