Trach Up premijera: Jessie J – Who You Are

Džesi Džej (Jessie J) je juče izbacila novi spot za pravu žensku baladu “Who Are You”, a za muški užitak, pa valjda vam je Džesi dovoljan razlog!

Lijam Galager – kako iskoristiti svaki kutak u vašem domu

llllllllllllllllllll1 Trach Up   Niko kao Scar Jo!

Štedi prostor, ali ne i kolege

Mlađi brat Galager, Lijam (Liam Gallagher), je nedavno izjavio da su mu kuću zaposeli diskovi, te da ih stavlja svuda – u posteljinu, u fioku sa čarapama i u mikrotalasnu. Naravno, kad god nešto izjavi, mora nekog i da “zapljune“, a ovog puta je to bio bend Radiohead. Za njihov najuspešniji album “OK Computer” i jedan od najboljih albuma današnjice, Lijam je u magazinu “Q” izjavio da nikada nije ni preslušao CD, jer ništa što Radiohead radi nema smisla.

Najbolji drugari

dddddddddd Trach Up   Niko kao Scar Jo!

Bro-mansa u zanosu

Dejvid Bekam (David Beckham) je na svojoj Facebook stranici postavio sliku svog drugara Marka Entonija (Marc Anthony). Dejvid i Mark idu zajedno na koncerte i utakmice, a s obzirom da je Mark sada single, možda je ova prijateljska romansa baš ono što mu je potrebno. Ili bi Viktorija (Victoria) trebalo da se zapita?

Dženi nije iz bloka

dzenifer lopez Trach Up   Niko kao Scar Jo!

Dženi iz bloka ima ceo kvart

Naša sveža raspuštenica Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) kupila je kućicu od tričavih 18 miliona dolara u naselju Hamptons, u Njujorku.  Sedam spavaćih soba, devet i po kupatila (da li se vrši nužda do pola ili šta?!) – naravno sa predivnim pogledom – zauvek je odvojilo Dženi od blokova. Ali, da li je od Papija?

Groovie ćalac

maks majers Trach Up   Niko kao Scar Jo!

Majk je dobio svog "Mini Me"-ja

Majk Majers (Mike Myers) postao je tata dečaka. Ukoliko se obistine tračevi da će se nastaviti snimanje njegovih kultnih filmova – kako smo vam već preneli – ovo je svakako Majers godina.

Trejler za film “Man On A Ledge”

Glavna uloga pripada Semu Vortingtonu (Sam Worthington), reditelj je Asgar Let (Asger Leth) a premijera trilera je zakazana za 13. januar sledeće godine.

Inspiracija je Skarlet!

ssssssssssssssssss Trach Up   Niko kao Scar Jo!

Skinula bi se ona mnogo pre da je znala koliko je tražena!

Nakon što su procurele golišave slike Skarlet Johanson (Scarlett Johannson), pola sveta bi da bude baš kao ona – od Obame do Paja Patka. Ukoliko vam je baš dosadno, obradujte Facebook prijatelje jednim ovakvim fotosešnom.

Nema patuljaka, ali ima konja

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Trach Up   Niko kao Scar Jo!

Snežana za odrasle ili odrasla Snežana?

U toku je snimanje jedne malo drugačije Snežane, za sada bez sedmorice patuljaka. Glavna uloga je poverena vampiruši Kristen Stjuart (Kristen Stewart), koja na fotkama sa snimanja pokazuje dekolte i jaše konja beloga. Nama ništa od ovoga nisu pominjali u pričama za laku noć.

Za sav cirkus je kriv otac!

yyyyyyyyyyyyyy Trach Up   Niko kao Scar Jo!

Da je tata znao, kupio bi i auto i bicikl i sve po redu...

Kim Kardašijan (Kim Kardashian) je priznala da sestre i ona liče na trandže. Mukica, mogli smo to da joj šapnemo pre mnogo godina. Elem, Kimi kaže kako ih je tata od malih nogu učio kako da se šminkaju (nije ih naučio), tačnije – za Božić su sve tri dobile profesionalnu šminkerku. To je, čini se, početak kraja.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments