Nedavno je objavljen spisak 100 najlepših žena na planeti za 2012. godinu u izdanju magazina “Maxim”. Osim što su me duboko uvredili i smestili Hendriksovu (Christina Hendricks) na dno spiska, ceo spisak je prilično sumnjiv s obzirom na to da jedna žgoljava nadurena šiparica zauzima 15. poziciju, Kristen Stjuart (Kristen Stewart).

Tek, na prvom mestu najlepših žena planete jeste – Bar Rafaeli (Bar Rafaeli), svetski supermodel. Tu skoro bila je u emisiji Konana O’Brajana (Conan O’Brien):

“Kazaću vam otvoreno – niko mi se ne nabacuje. Niko neće da flertuje sa mnom. Tužno je, zar ne? A volela bih da mi neko, naprosto, priđe. Volim neposrednost. Nadam se da će se nekada, tu i tamo, možda dogoditi. Želela bih da je sladak, ljubazan, dobar i pošten čovek. Ali uvek prvo primetim zube. To mi je fetiš. Mora da ima lep osmeh i zdrave, bleštave, bele zube.”

bar Trach Up: Niko neće Bar Rafaeli

Naravno da te niko neće kad nisi odslužila vojni rok

Eto, drage dame, ako ste i vi u sličnoj nevolji, nadamo se da će vas utešiti činjenica da vam nema pomoći čak iako ste najlepša na svetu.

Dragi momci, protezu međ’ zube i kilo izbeljivača, pa –  pravac Amerika.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments