#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Ako se pitate ko je ovaj tip na naslovnoj stranici, odgovor je – Džejms (James)! Koji Džejms? Džejms koji je vozio kamion u koji se zakucala Lindzi Lohan (Lindsay Lohan).

Naime, Lindzi je prvo tvrdila da se kamion pojavio niotkuda, isekao joj put i zato je zakucala iznajmljeni Porsche u zadnji deo prikolice. Porsche je slupan, a Lindzin asistent je otišao u bolnicu kombijem hitne pomoći. Takođe, svima priča da je jedva preživela i da je bila sva okrvavljena kad je pomoć stigla.

loh Trach Up: Nisam kriv

Ovako je to izgledalo

No, Džejms ima zanimljive dodatke na ovu priču. Pre svega, tvrdi da nije kriv i da se ludača zakucala u njegov kamion. Veli i da je iza Lindzinog automobila išao Cadillac Escalade (koji Džejms naziva – limuzina). Džejms je zvao pomoć i kaže da je Lindzin pomoćnik panično trpao nešto u ružičastu torbicu, da bi je prekrio odećom i zatim odneo u limuzinu. Ljudi iz crne limuzine ponudili su mu mito da nikog ne zove, ali savesni kamiondžija već je obavestio policiju i hitnu pomoć. Džejms se pobunio, jer je Lohanova zbrisala sa lica mesta (nije je prepoznao), pa kad nije hteo da primi novac, Lindzini drugari iz crne limuzine pripretili su mu tužbom i pokušali da ga zastraše da je posredi poznata ličnost i da ne žele skandal. Na kraju, pošto mu ništa više nisu mogli, zamolili su ga da policiji ne pominje ružičastu torbicu.

Zvanično obaveštenje je da Lohanova sarađuje sa policijom i odgovara na sva pitanja. Samo se pribojavam da, ako budu čitali naš tračap, Lohanova je u nevolji!

Izvor fotografija: TMZ.com


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice