U klubu u Njujorku, dogodila se svađa Krisa Brauna (Chris Brown) i Drejka (Drake) koja se pretvorila u tuču. No, umesto da se, kao pravi muškarci, pobiju oni su se, kao pravi mačo-kreteni, gađali flašama. Ranjenik, Kris Braun postavio je sliku posekotine na Twitter, pa se stekao utisak da je čitav događaj bio ružna, ali ne naročito opasna epizoda.

klub Trach Up: Nove žrtve

Klub posle velike bitke hrabrih mužjaka

Međutim, počeli su da se javljaju ljudi koji su završili u bolnici sa ozbiljnim posekotinama. Prva je istupila Australijanka Holi (Hollie C.) koja je dobila posekotinu na glavi za koju je bilo neophodno 16 šavova, a od gubitka krvi se i onesvestila.

Dvadesetjednogodišnja Veronika (Veronica) skočila je iza jednog od kauča da se sakrije od flaša što su letele tamo-amo, ali je u gužvi pala, neko ju je nagazio, te je zadobila povrede glave i šake kada se posekla na krhotinu od flaše.

Nešto gore prošla je Lusi Pavlovski (Lucy Pavlovsky) koja je u pokušaju da napusti klub zadobila dve velike posekotine (zatvorene sa čak 12 šavova).

Obe devojke pokrenuće tužbu protiv kluba, ali i poznatih repera. Ima i žrtava koje neće moći da tuže, kao što je telohranitelj Krisa Brauna, izvesni Big Pet (Big Pat) koji je stao ispred klijenta da ga zaštiti. No, jedan od Braunovih drugara pogodio ga je iz neposredne blizine u lice usled čega je zadobio ogromnu posekotinu na glavi.

Povređen je i košarkaš Toni Parker (Tony Parker) koga je krhotina pogodila u oko i ogrebala ga, ali povreda nije strašna i neće ga sprečiti da nastupi na Olimpijadi.

Izvor fotografija: TMZ.com


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments