Mladi Irac, Majkl Fasbender (Michael Fassbender) proslavio je svoj ud ulogom u filmu “Stid” (Shame). Osim za glumu, dobio je i pohvale za impresivan organ i to ni manje ni više nego od – Džordža Klunija (George Clooney).

Na velikom skupu koji je organizovala Human Rights Campaign, među gostima se, osim Irca, našla i Šarliz Teron (Charlize Theron) koja je s njim igrala u filmu “Prometej” (Prometheus). Našavši se za govornicom, rekla je sledeće:

“Tvoj penis je otkriće. Na raspolaganju sam za rad s njim u bilo koje vreme.”

Opa?! Čekajte, ima još!

“Zaista sam impresionirana da si odlučio da igraš ‘na veliko’. Većina drugih glumaca bi odabrala manju ulogu, verujte mi, videla sam ih.”

Fasbender je odgovorio zdravicom u čast gospoj’ce Teron.

sarliz Trach Up: Obdareni Fassbender

"Dobro sam rekla ovo za penis, je l' da?"

E sad. Na velikoj sam muci. Kad penis hvali muškarac kao Kluni, to ima veliku težinu. Tu je mnogo više faktora u igri nego kad žena hvali penis. A, s druge strane, Šarliz Teron je – pa, Šarliz Teron. Da sam Fasbender ili bar tako obdaren, evo nisam pametan čiji bi mi kompliment više prijao…

Šta vi mislite? Da li je veća pohvala kada super-riba kao Teron izrekne tako nešto ili kad matori iskusni mužjak poput Klunija skine kapu pred junošom?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments