Trka ucveljenih mladenaca

demi kim Trach Up   Oops they did it again!

Trka za naslovnicama je u toku. Ko će pobediti?

Sezona razvoda je u toku, a kolona je sve duža. Posle Demi (Demi Moore) i Kim (Kim Kardashian), na red je došla i Zoi (Zooey Deschanel), koja se razvodi od pevača benda Death Cab For Cutie, Bena Gibarda (Ben Gubbard). A ove dve pomenute, samo se još dublje pokopavaju. Za Demi se šuška da je varala preljubnika Eštona (Ashton Kutcher) sa ne baš poznatim, ali jako mladim glumcem, Benom Holisvortom (Ben Hollingsworth) koji se pojavio u seriji “The Beautiful Life”, a koju je producirao gospodin Mur lično.

zoe Trach Up   Oops they did it again!

Razvod bez preljube i paparaca? To se ne računa!

A Kim silno pati, tvrdeći da je volela svog – uskoro bivšeg – čiji roditelji žele mir u kući i obustavu razvoda. Kimi poručuje i da ona ništa nije zaradila od svog venčanja, a ceo svet je gleda i smeje se odličnom marketinškom potezu.

Ponovo iza rešetaka

Lilo Trach Up   Oops they did it again!

Zatvorenica sa najviše stila - LiLo

LiLo (Lindsay Lohan) ide u zatvor po peti put od 2007. godine, ovaj put na trideset dana, a ako i tamo napravi neku glupost sledi joj 270 dana u ćeliji. Ponovo je preskočila naredbe suda, a nakon zatvora, čija kazna počinje 9. novembra, očekuje je još pedeset tri dana u mrtvačnici u okviru društveno-korisnog rada. Makar je dobro izgledala na suđenju!

Njene prve gaćice

selena gomez1 Trach Up   Oops they did it again!

Zabiberite outfit trendi gaćicama

Nakon što je saznala da je možda maćeha, Selena Gomez se udesila i krenula u susret blicevima kako bi po prvi put pokazala svoje gaćice javnosti. Za ovu priliku je izabrala veš jarko plave boje, prateći modne trendove – jesenje sivilo je razbila detaljem u jarkoj boji. Bravo Selena!

Pokrila facu!

sjp Trach Up   Oops they did it again!

SJP i Madona nose iste ruke, ali i izraz lica

Mora da nas je čula, pa je rešila da makar nešto sakrije. Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker) se pojavila u Chanel haljinici i sa ogromnim šeširom koji potpisuje Filip Trejsi (Philip Treacy), koji joj obezbeđuje prijeme sa raznih satelitskih stanica. Sve ovo je Sara predstavila unesrećenim fanovima (1500 žena i nula muškaraca) u Melburnu, u okviru promocije filma “I Don’t Know How She Does It”.

Gora i od Riri

britni Trach Up   Oops they did it again!

Uskoro počinje sa radom humanitarni fond "Obucite Britni"

Hvali ona London na sva usta, a to što plaši ljude zabrinjavajućim odevnim komadima, za to je baš briga. Vreme je da naša Britni Spirs (Britney Spears) pazari nešto u čemu neće izgledati kao posrnula striptizeta iz sela kod Opova. Manje vremena na Twitter-u, više sa stilistom, ako ne zbog sebe, onda zbog svog dečka, Džejsona Trevika (Jason Trawick).


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu

Comments