Farmer nije Rijanin fan

rrrrrrrrrrr1 Trach Up   Osramoćena Rijana!

Farmer je odoleo golišavoj pevačici

rrrrrrrrr2 Trach Up   Osramoćena Rijana!

Riri se naljutila, pokazala srednji prst i rešila da zaradi za novu odeću

Rijana (Rihanna) je snimala spot za pesmu “ We Found Love“ koji je zahtevao malo golotinje, što nije ništa novo. Ali to je zasmetalo gospodinu Alenu Grejemu (Alan Graham), koji ne samo da nije čuo za našu zvezdicu, već je zamolio njenu ekipu da snimaju negde drugde, jer je čoveku zasmetala golotinja. Gospodin farmer je vlasnik zemlje na kojoj je spot sniman, otac četvoro dece, veliki hrišćanin i naš idol!

Osveta bivše

ronaldo Trach Up   Osramoćena Rijana!

Temperamentna i korpulentna

Nema ništa gore nego kada žensko razveže jezik. Bivša devojka Kristijana Ronalda (Cristiano Ronaldo), Nereida Galjardo (Nereida Gallardo) je navela da je poznati fudbaler jako glup, loš uzor za klince i naravno, nema pojma šta radi u krevetu. Temperamentu Španjolku je fudbaler šutnuo putem SMS-a, pre tri godine.

Samo ti sisaj!

Kris Braun (Chris Brown) je odlučio da na koncertu u Detroitu napravi “performans” koji uključuje sisanje kolena presrećnoj obožavateljki. E sad, ili mi ne razumemo umetnost ili je Rijanin (Rihanna) mali prsao i ovog puta.

Promovisanje ljubavi?

dzeni Trach Up   Osramoćena Rijana!

Reklama za najnoviju ljubavnu aferu gospođe Aniston

Dženifer (Jennifer Aniston) i mili joj i dragi momak Džastin (Justin Theroux) pozirali su fotografu Teriju Ričardsonu (Terry Richardson). Malo su se kreveljili, malo romantično pozirali, a mi se samo molimo da ne preuzme recept bivšeg muža i njegovog hodajućeg cirkusa.

Misteriozna plavuša je sada samo plavuša

dddddddddddddd Trach Up   Osramoćena Rijana!

Sasušena gospođa, osramoćeni muž i plavuša

O raspadu braka Demi Mur (Demi Moore ) i Eštona Kučera (Ashton Kutcher) se mnogo šuška ovih dana, a već smo vam pomenuli da je mužić viđen u društvu plavuše. Dotična se zove Sara (Sara Leal) i ima skoro duplo manje godinica od Demi, koja je od muke izgubila sve zanosne obline.

Mala ipak nije bila dama?

dzeki Trach Up   Osramoćena Rijana!

Nije ona ništa bolja od nas, izgleda

Džeki (Jackie Kennedy) se nekada služila svojim ženskim čarima kako bi privukla strane diplomate na svoju stranu – još jedna je u nizu informacija koje su proistekle iz sedam, do sada neobjavljenih intervjua. Istoričar Artur Šlezinger Juniour (Arthur Schlesinger Jr.) je intervjuisao najvoljeniju udovicu, četiri meseca nakon ubistva Kenedija. Intervjui su iz neobjašnjivih razloga šokirali svet. Ništa strašno, mi vam kažemo. Sada smo sigurni da je Amerika oduvek padala na dobru glumu, a da je Džeki bila najobičnija ženica koja je volela da ogovara i imala želudac dobro obložen iznutra da sve svari.

Šminka jeste čudo

ttttttttttttttttttttt Trach Up   Osramoćena Rijana!

Jedan Photoshop za poneti, molim

Jeste da je ružno ogovarati ženu nedelju dana pred porođaj, ali i ona je mogla da se zamaskira i poštedi nas noćnih mora. Tori Speling (Tori Spelling) bi nakon ovih fotki mogla da kupi jedne velike crne naočari. Ionako je uvek sunčano u Los Anđelesu.

Zaboravili da je obuku

kkkkkkkkkkkkkk Trach Up   Osramoćena Rijana!

Makar je obukla donji veš

Kejt Mos (Kate Moss) je juče u Londonu snimala novu reklamu za Rimmel, u haljinici koju je, izgleda, ukrala ćerki. Mršave nožice su prekrivene celuliutom, ali će Photoshop (opet) sve to da sredi.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments