Bakuta repuje

bbbbbb1 Trach Up   Paris Hilton dopunila CV!

Eminem ima ozbiljnu konkurenciju!

Beti Vajt (Betty White), zvezda serije “Hot In Cleveland”, rešila je da dokaže da su godine zaista samo brojke. Sa Lusijanom (Luciana), devedesetogodišnja glumica je uradila remiks pesme “I’m Still Hot”. Deo teksta kaže:  “I will get you sweaty because I’m the big Betty!” – bravo bakuta!

Sezona svadbi u toku

moli Trach Up   Paris Hilton dopunila CV!

Zgodna mlada

Ne znamo koja je ovo svadba po redu, ali eto, red je da vam kažemo da se i Moli Sims (Molly Sims) udala. Za nekadašnjeg supermodela ovo je prvi brak, a srećni mladoženja je Skot Staber (Scott Stuber), po zanimanju producent. Intimnoj ceremoniji u dolini Napa prisustvovalo je stotinak poznatih ličnosti, tačnije, najintimnijih prijatelja mladenaca. Eto najave za još jednu holivudsku bebu.

Paris se širi

yyyyyyyyyyyy Trach Up   Paris Hilton dopunila CV!

Smučila se Americi i Evropi, prešla na Aziju

Paris Hilton (Paris Hilton) je rešila da proširi svoj biznis, te je ofanziva započeta u Indiji. Novopečena dizajnerka tašni je otvorila prodavnicu rukotvorina u tržnom centru u Mumbaiju, družeči se sa lokalnom dečicom. Nadamo se da su decu posle dezinfikovali.

LiLo je kliše

lili Trach Up   Paris Hilton dopunila CV!

Dizajnerova muza

Mislili ste da se LiLo pošteno dokopala manekenskog angažmana? E, pa pogrešili ste. Lindzi (Lindsay Lohan) je viđena kako sa nemačkim dizajnerom Filipom (Phillip Plein) razmenjuje više od profesionalnih saveta, te nam je jasno da posao sigurno nije dobila preko biroa. Ako mi lažemo, slike ne lažu!

LiLo Trach Up   Paris Hilton dopunila CV!

Kako li dečko (dizajner) dopušta ovakvo ponašanje?

A u međuvremenu, na sred snimanja, zvezdica jednostavno mora da se igra nekim narkotikom. Ovog puta su to cigarete, naravno. Mada, nama među ovim kutijama sa cigaretom u ustima više deluje kao propalica, a manje kao devojka od million dolara.

Udomite Harijevog spasioca!

eeeee3 Trach Up   Paris Hilton dopunila CV!

Filmska zvezda na ulici!

Pas koji je spasio Harija Potera u “Harry Potter and the Prisoner of Azkaban” je dat na usvajanje, jer vlasnik Pol Tompson (Paul Thompson), kaskader po zanimanju, nema vremena za njega. Pedfut (Padfoot) je nemački ovčar, a ako je već pomogao Hariju, bilo bi jako nekulturno da njemu neko ne pomogne.

Sijena ponovo u centru pažnje

ssssssssssssssssssssssss Trach Up   Paris Hilton dopunila CV!

Sijena je blistala na Nedelji mode u Londonu

Sijena Miler (Sienna Miller) je ponovo prisutna u medijima, ali ne zato što je našla novog oženjenog lika. Prelepa Britanka, kojoj je britanski tabloid “News of the World” mesecima prisluškivao mobilni telefon, priznala je da je optužila majku i sestru da prodaju priče o njenom intimnom životu, pre nego što je saznala da joj je telefon hakovan, ali i da je pomislila da je počela da ludi. Nije lako biti celebrity.

Šlihtara ponovo udara!

rijana smor Trach Up   Paris Hilton dopunila CV!

Sve joj zastave lepo stoje

Rijana (Rihanna) je na snimanju video spota za pesmu “We Found Love” pokazala da je kreativnosti u oblačenju davno rekla ćao. Prvo je nosila američku zastavu i šorts, a zatim flanelsku košulju i farmerke. A da nađeš nekoga da te obuče, pitamo tek onako?

Pesma za Ejmi

ejmi Trach Up   Paris Hilton dopunila CV!

Tata i njegova mezimica

Otac nedavno preminule Ejmi (Amy Winehouse), Mič Vajnhaus (Mitch Winehouse), nastupio je na dobrotvornoj priredbi u čast svoje ćerke. Na nastupu je jedva zadržao suze, a nama nikako ne može da pred očima ne preleti slika da je tata ipak mogao nešto bolje da odigra… Možda samo nama.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments