Bekamovi su uvek vest

bekamovi Trach Up   Paul McCartney stao na ludi kamen!

Ćalac strava ti je tetovaža

Fudbaler Dejvid Bekam (David Beckham) ima još jednu tetovažu – sada je to reč “ljubav”. Njegova ženica Viktorija (Victoria) ovekovečila je ovaj trenutak i, naravno, okačila fotografiju odmah na Twitter. Jedino što je slatko kod ovog “vidite nas kako smo slatki” para je upravo ova malena ručica bebe Harper (Harper) na fotki.

Butke i dupeta na malenom pakovanju

agilera Trach Up   Paul McCartney stao na ludi kamen!

Samo se nadamo da ne peva kao što izgleda

Kristina Agilera (Christina Aguilera) izazvala je pravi šok na nastupu tokom koncerta u čast pokojnog Majkla Džeksona (Michael Jackson). Kosa puna umetaka, plava, čupava, outfit kog bi se i Rijana (Rihanna) postidela – sve je ostalo u senci debelih butkica ove minijaturne ženice. Pitamo se da li je šmrknula nešto, pa se neuspešno skida ili je samo višak hrane – tek, izgleda kao devojka koja je pojela devojku od milion dolara.

Sezona venčanja i dalje traje

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Trach Up   Paul McCartney stao na ludi kamen!

Skromna mlada i srećnik Pol

Juče bi bio 71. rođendan Džona Lenona (John Lennon), a baš taj datum je bivši drugar iz benda odabrao za svoje treće venčanje. Sir Pol Mekartni (Sir Paul McCartney) i Nensi Ševel (Nancy Shevell) su stali na ludi kamen u Londonu, u krugu prijatelja. Pol je mladi posvetio  novu pesmu, ali je odao i počast svojoj prvoj supruzi Lindi (Linda Eastman) koja je preminula pre trinaest godina.

Ipak je kraj?

demi Trach Up   Paul McCartney stao na ludi kamen!

Stvarno izgleda kao da mu je keva

Demi Mur (Demi Moore) je angažovala advokata za razvod, javljaju tabloidi širom sveta. Naša prva zvanična kuguarka, izgleda da je napokon progledala a imala je šta i da vidi. Ceo svet je provalio prevaru dragog joj mlađanog mužića Eštona Kučera (Ashton Kutcher) sa dvadesettrogodišnjom cicom (i još nekoliko isto toliko mlađanih, čiji identitet nije poznat javnosti). A do juče su nas folirali da je sve u redu!

Kad Rijana izgleda pristojno to znači da je neko umro

rijana1 Trach Up   Paul McCartney stao na ludi kamen!

Gledaj majku... Jao Rijana, al' ćeš biti sitna kad porasteš...

Čini nam se da naša zvezdica Rijana (Rihanna) nikada nije pristojnije izgledala… a onda smo videli da je uslikana sa majkom na sahrani i to na rodnom Barbadosu. Sad nam je jasno. Smak sveta nastupa kada Rijana bude pristojna i stilizovana zvezdica. Neka draga, samo se ti nama šetaj polugola…

Samo za matorce

dzon vejn Trach Up   Paul McCartney stao na ludi kamen!

Za generacije očeva i više od glumca- ikona muškosti, Džon Vejn

Posle preko trideset godina od smrti poznatog kauboja, Džon Vejn (John Wayne) je i dalje aktuelan. Njegova familija okupila je 750 ličnih stvari ovog glumca i na aukciji za njih dobila 5.3 miliona dolara. Dobro je što prosečan srpski ljubitelj vesterna nema pare, inače ko zna šta bismo geldali na ulici ovih dana.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments