Starica

KeliOzborn Trach Up: Pivo i trandže

Apokalipsa se dešava malo ranije, svet je već dobio obrnute vrednosti

Keli Ozborn (Kelly Osbourne) nas je sve oduševila bojom kose na “People′s Choice Awards” manifestaciji, toliko da smo odmah otišli kod najbliže komšinice od sedamdeset leta i pitali je koju farbu da koristimo. Zlo i naopako je bilo što je pored bake Keli stajala njena mama Šeron (Sharon Osbourne) bez ijedne sede u kosi. Sad, ko tu pije, a ko plaća, još uvek utvrđujemo.

Zgodna trudnica

HOWIWMET Trach Up: Pivo i trandže

Crveno na rados′

Elison Hanigan (Alyson Hannigan), koju znamo iz serije “How I Met Your Mother”, trudna je. Svakidašnja vest, ali nije svakidašnje da neka trudnica bude ovoliko elegantna poput nje na “People′s Choice Awards” manifestaciji. Branđelina (Brangelina) ima opasnu konkurenciju u zgodnom trudničkom izgledu na crvenom tepihu.

Vopi, vopi popij

rijana Trach Up: Pivo i trandže

Pivo je zdravo za kosu, mora da je njime uvijala lokne

Da nema raznih stilista u Holivudu, ne znamo da li bi pojedine zvezdice znale kako da se obuku. Na košarkaškoj utakmici obično vidimo doterane poznate cice, koje se ne libe da ispeglaju kosu i nabace štikle samo za to. Ali, ima jedna mala, slatka pevačica koja je odlučila da pokaže svoj gangsterski look. Dakle, kako upariti crveni karmin, mini val, vojnički kačket, duks, farmerice i štikle? Rijana (Rihanna) zna kako. Uz sve to je pila pivo i jela kokice, a i dalje je izgledala opasno dobro. Kako joj, dođavola, to uspeva?

Pepi i Cupi

tranvestit Trach Up: Pivo i trandže

Fijufić, imaš dobar batak!

Nemamo ništa protiv transvestita, ali da li smo ikad sanjali da jednog od njih može da glumi Šon Bin (Sean Bean)? Ni u košmarima! Zvezda serije “Igra prestola” prihvatio je ovu ulogu u seriji “Optuženi”. Da li smemo da primetimo da ima zavidnu figuru i dobre noge? Ni stila mu ne manjka. Nadamo se da će pobrati dobre kritike i nijedno lomljenje glave flašom.

Aaaaa, gubim kosu

rob Trach Up: Pivo i trandže

Dan žalosti za Edvardovom kosom

Ako dođe do porasta samoubistava žena širom sveta, to je samo zato što je Robert Patinson (Robert Pattinson) skratio svoju šljašteći vampir frizuru. Ili mu je kosa prešla na donje delove lica, pa sad ima bradu? Procenite sami na slikama sa “People′s Choice Awards” manifestacije. I sklonite sve oštre predmete iz kuće.

Blue ili Blu?

blu600 Trach Up: Pivo i trandže

Priča se da je poznati reper plakao za ovom cicom, videćemo koga će Bi prvo, a koga će posle

Prvo su se fanovi čudili, a onda se neko dosetio da je Džej Zi (Jay Z) imao ljubavni život pre Bijonse (Beyonce). I to poprilično buran. Neko vreme se zabavljao sa neuspelom rnb senzacijom, čije umetničko ime je Blu Kantrel (Blu Cantrell). Još mu je ta cica opasnica srce slomila, a gle čuda, ćerka mu se zove Blu Ajvi (Blue Ivy). Twitter je preplavljen teorijama zavere oko sveže rođene bebe preterano poznatog para, a Blu je poželela bivšem puno sreće. Kada je Bijonse dohvati, biće njoj blue (plavo), ali oko očiju.

Taman za Dan zaljubljenih

BElaEdvard Trach Up: Pivo i trandže

Lutke postoje odavno, ovo je samo specijalno izdanje inspirisano svadbom stoleća

Pomama za krvopijama iz “Twilight” sage ne jenjava, te su se neki pametni ljudi dosetili da čitavu priču oko venčanja Edvarda (Edward) i Bele (Bella) ovekoveče Barbi (Barbie) lutkama.Svaka lutka košta 29 dolara, a u prodaji će se naći u februaru, te ukoliko je vaša dragana ljubitelj ovih filmova ili joj kupite lutku ili, još bolje, raskinite pre nego vas proždere u potrazi za večnim životom.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments