Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Dakle, sada smo ustanovili zašto se poznati i slavni upinju da to i postanu. Zato što se sve muke i patnje kroz koje prođu (neko da bubreg, neko srce i dušu, a neko dupe) na kraju tunela – isplate. Dođe to blaženo stanje kada para kaplje, a ti ništa ne radiš. Ili radiš ono što bi inače radio, na primer, gubio vreme na Twitteru.

twitter bird Trach Up: Plaćaju ih da koriste Twitter

Najplaćeniji "tviteraši"

Kim Kardašijan (Kim Kardashian) dobija oko $10,000 za reklamicu koju onako spontano provuče na svom Twitteru. Sledeći na spisku je Snup Dog (Snoop Dogg), koji “vredi” $8,000 po porukici. Pola Abdul (Paula Abdul) negde je u sredini, pa traži oko $5,000 po tweetu, dok su zvezdice tipa Vitni Port (Whitney Port) zavredele “svega” $2,500 po poruci.

Eto. Čitate ovo umesto da učite, pazite na času informatike ili radite nešto tu gde vas plaćaju. A da ste slavni, možda biste čak i zaradili nešto…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice