Ne bih ja, majke mi, nego se tako potrefilo.

Olivija Man (Olivia Munn) i Kristina Hendriks (Christina Hendricks) nekako istovremeno poslale su pregršt seksi-fotki… nekome (dečku, ljubavniku, mužu, prijatelju, prijateljici?). Zli internetski čarobnjaci poharali su im telefone i Twitter-naloge i izneli na svetlost dana “nevaljale” fotke ove dve dive.

kristinahendriks Trach Up: Počeo prvi jubilarni Twitter maraton u seksi fotkama

Ni Oliviji ni Kristini nije strano obnaživanje, ali ipak...

Sličice su lične prirode i stvarno trebalo bi da se ne zluradujemo što su nekim svojim ljubavima poslale isečke svoje intime. Međutim, kad vidim vitku Oliviju i bujnu Kristinu, teško mi je da zadržim profesionalnu distancu. Osim toga možda su slike “slučajno” dospele na internet, a Olivija i Kristina počele su dvoboj seksi-sličicama? Lično ne verujem da slike tek tako mogu da procure, eno Mila Kunis je u razgovoru za “Harper’s Bazaar” otkrila kako se njoj ne dešavaju slični ispadi: “Ne šaljem takve fotke s telefona…”

OlivijaMunn Trach Up: Počeo prvi jubilarni Twitter maraton u seksi fotkama

...njihove bezobrazne sličice nećemo prikazati

Eto, rešenja! Šta vi kažete? Da li slavne ličnosti imaju pravo na ovakvu vrstu intime, da li je zloupotrebljavaju ili su žrtve pohotnih hakera koji sede u svojim malim kutijama i lože se?


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments