Ko puši, zdravlje ruši!

adele  Trach Up   Podgrejani krompiri i sarmice

Pušenje ili pevanje sa milionima

Reči mudrosti Boja Džordža (Boy George) su ovog puta upućene koleginici Adel (Adele). Što bi Britanci rekli: “Give up fags, love”. Boj ističe kako je on sam prestao da puši pre pola godine i kako se oseća odlično, a sada mu je krivo što to nije učinio ranije. Možda bi Adel trebalo da posluša kolegu, ipak živi od tog grla (ha-ha perverznjaci, nismo na to mislile).

Večita princeza zaprošena

anne  Trach Up   Podgrejani krompiri i sarmice

Nadamo se da ovaj nije gej, kao neki od glumičinih bivših

En Hetavej (Anne Hathaway) se verila nakon što je odigrala ulogu princeze jedno desetak puta. Njen dečko Adam Šulman (Adam Shulman), koji je inače glumac/dizajner nakita, postavio je famozno pitanje u subotu, a već u nedelju je En šetala dijmant. Par se zabavlja od 2008. godine i ukoliko ne budu previše dramili i svađali se po žutoj štampi, onda im želimo svu sreću.

Titanik opet tone

Titanic Trach Up   Podgrejani krompiri i sarmice

My heart will go on, but in 3D

Džejms Kameron (James Cameron) se vraća na male ekrane “Titanikom” u 3D-u. Opet ćemo da učimo da pljujemo sa palube kao Leo (Leonardo Di Caprio) i Kejt (Kate Winslet), da igramo škotski ples u krug, a bogami i da puštamo krokodilske suze dok Leo umire u ledenoj vodi. Sve to, samo trodimenzionalno. Nadajmo se da se procenat depresivnih osoba neće povećati posle 3D utiska.

Bivši muž je kao podgrejan krompir – ne valja ništa!

Longoria Trach Up   Podgrejani krompiri i sarmice

Očajna domaćica postala je zadovoljna žena

Eva Longorija (Eva Longoria) u “Vanity Fair”-u iznosi svoj i Tonijev (Toni Parker) prljav veš. Kaže da je prilično jasno zašto se razvodi, odnosno, da ju je Toni prevario sa izvesnom glumicom Erin Beri (Erin Berry). Pominje i svog sadašnjeg dečka Eduarda Kruza (Eduardo Cruz), sasvim slučajno brata Penelope Kruz (Penelope Cruz). Ono što je čudno, ali istovremeno pohvalno, jeste što ona kaže da živi “u miru” sa bivšim mužem – nema skandala, pljuvanja, otkrivanja sado-mazo tajni, prepucavanja u medijima. Deder, Eva, potraži Kim (Kim Kardashian) i objasni joj kako se to profesionalno radi, dok nam još ne iskače iz frižidera, ona i njen šta-god-da-je.

Svadba, sarma

Bela Trach Up   Podgrejani krompiri i sarmice

Kako je to kad te poljubi vampir? Oseća se na vratu!

U najnovijem nastavku “Sumrak” sage, “Praskozorju” (“The Breaking Dawn”) dešava se venčanje. A kad je venčanje, osim pripitog tate i picnute mame, luckastih kumova i stidljivih deveruša – tu je i mlada s venčanicom. Uloga kreiranja venčanice za Belu Svon (Kirsten Stewart) poverena je Karolini Hereri (Carolina Herera). Ona i spisateljica Stefani Mejer (Stephenie Meyer) dogovarale su se i napravile pravo malo remek-delo. Tu venčanicu će Herera uvrstiti u svoju novu kolekciju, a iako je filmsku produkciju koštala 800 dolara, nadalje će biti minimum 35 000 dolara! Ko voli, nek′ izvoli.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments