Više nije LGP

Paris Trach Up: Porodila se

Crna u duši, pardon, od glave do pete

Bogata naslednica i party devojka Paris (Paris Hilton) je u novu godinu ušla sa novom bojom kose. Večita plavuša je rešila da malo bude brineta, mada još nije poznato da li se ofarbala ili je ponovo stavila periku. Dok se mi mučimo da otkrijemo da li je kosa prava ili ne, Paris mlati pare. Samo na parfemima je zaradila 1.3 milijarde dolara u proteklih sedam godina, a poseduje 35 prodavnica i nekoliko noćnih klubova. Njen najnoviji klub otvara se na Filipinima, u okviru lanca “The Paris Hilton Beach Club”. Nije ona glupa, samo se pravi.

Eto nama radovanja

Bijonse Trach Up: Porodila se

Nadamo se da će ukoro vratiti celo krilo koje gospođa Bijonse zakupila za sebe, ipak nije jedina trudnjača na planeti

Bijonse (Beyoncé Knowles) i Džej Zi (Jay-Z) su se konačno porodili, a dobili su devojčicu, koja je postala instant zvezda Twitter-a – nema poznate face koja nije bila presrećna, uzbuđena i zadovoljna jer ne mora više da sluša o tome da li se ili se nije porodila. Dete su nazvali Blu Ajvi Karter (Blue Ivy Carter), kako ne bi moralo da smišlja umetničko ime. Bravo za Bijonse, zaslužila je medijski odmor. Ili se barem nadamo tome.

Sprema se, sprema

fffffffffffff Trach Up: Porodila se

Florens je veliki fan pokojne Ejmi, ali nema potrebu da o tome piše po Twitter-u

Ejmin (Amy Winehouse) otac Mič (Mitch Winehouse) počeo je da planira samo nekoliko meseci nakon tragične smrti ćerke, a čitava priča oko koncerta u njenu čast polako počinje da dobija smisao. Koncert je planiran za jul, a za sada je sigurno da će se pojaviti Florens Velč (Florence Welch), Lili (Lily Allen) i Džesi Džej (Jessie J). Pregovori su u toku, novac ide u dobrotvorne svrhe, a verujemo da će ovo biti pravi muzičku spektakl.

Pedofilija na holivudski način

kkkkkk Trach Up: Porodila se

Sada se sigurno sećate ko su Kori & Kori

Osamdesetih je bio glavni šmeker i tinejdž senzacija u filmovima “The Goonies”, “Stand By Me” i “The Lost Boys”, a onda je pao u zaborav, pa se sada izdržava učestvovanjem u TV emisiji “The Dancing On Ice”. Kori Feldman (Corey Feldman) je najavio i autobiografiju, koja će otkriti nekoliko velikih imena koja su ga seksualno uznemiravala kada je još bio klinac.Kako sam kaže, dok se pravio da spava, neki poznati muškarci su radili svoje. Kori i još jedan Kori Hejm (Corey Haim) su bili najbolji drugari, zajedno su slamali srca i zajedno su počeli sa narkoticima. Jedan se izvukao, a drugi nažalost ne, te se nadamo da će knjiga doneti više informacija o Feldmenu, ali i o Hejmu, koji je umro od upale pluća pre skoro dve godine, nakon više od 20 godina borbe sa narkoticima.

Oni se ne razvode

vvvvvvvvvvv Trach Up: Porodila se

Vanesa baš deluje pitomo i zadovoljno

Ali samo zato što se nikada nisu venčali. Džoni Dep (Johnny Depp) i Vanesa Paradi (Vanessa Paradis) su još jedan par za koji su svi mislili da će ih samo smrt rastaviti, ali kao što to biva u svetu bogatih i slavnih, ništa od toga. Nakon 14 godina zajedničkog života i dvoje dece, uhvatila ih kriza srednjih godina, mada se još ne zna kokretan razlog za rastanak. Možda će da zvuči plitko, ali ova Vanesa je mogla češće da se češlja, ipak je on Džoni Dep.

Made In Serbia

ivana korab Trach Up: Porodila se

Svetsko, a naše, a nije Đoković

Američka TV stanica “TNT” počinje snimanje strare/nove serije “Čarlijevi anđeli”, a jedan anđelak stiže pravo iz Srbije. Ivana Korab već nekoliko godina radi kao model na severnoameričkom kontinentu, a sada je rešila da se oproba u glumačkim vodama, jer ju je manekenstvo malo smorilo, kako sama kaže. Iako nismo fanovi instant hit serijica, bodrićemo prelepu Beograđanku.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour

Comments