Dobro jutro lepotice?

liv tajler Trach Up   Povratak Crne Guje?

Sve same lepotice

Glumica Liv Tajler (Liv Tyler) pokušala je da naočarima sakrije podočnjake dok je zaustavljala taksi. Ali džaba joj, sve vidimo. Neka deca su se možda i uplašila. Na primer – njena.

Blackadder, Blackadder!

bbbbbbbbbb Trach Up   Povratak Crne Guje?

Istorija nikada nije bila zanimljivija

Da li ćemo nakon dvadeset dve godine ponovo videti Crnu Guju i dogodovštine njegovih drugara? Rouan Etkinson (Rowan Atkinson) kaže da je moguće. Ovo bi bila peta sezona fantastične serije, koja je pored gospodina Etkinsona proslavila i najstručnijeg doktora za sve boljke, koga igra neponovljivi Hju Lori (Hugh Laurie) u seriji “House, MD”.

Bekamovi i Branđelina imaju konkurenciju!

mnmmmm Trach Up   Povratak Crne Guje?

Umereno dosadni

Nama su se baš smučili Branđelina (Brangelina) sa decom i veličanstveni Bekamovi (Beckham), pa smo im našle zamenu. Miranda Ker (Miranda Kerr) i Orlando Blum (Orlando Bloom) su naš najnoviji celebrity par koji volimo da ne volimo. Miranda je radila reviju kuće Dior u Parizu, a mužić je sve to dokumentovao iz prvog reda. Ne znamo gde im je nestalo dete koje su uveli u backstage (možda se zato tata preznojio?).

Gagino diskretno podsmevanje

gggggggggggg Trach Up   Povratak Crne Guje?

A da one prepuste ovaj friz gospođici Adel?

Nakon što je Šeril Kol (Cheryl Cole) prošetala frizuru koja je slatko nasmejala sve poštovaoce tabloida, Gaga (Lady Gaga) se izgleda malo našalila (a možda i sažalila), pa je prekopirala neslavni pokušaj gospođe Kol da postane trendseterka. Gaga : Šeril – 1 : 0.

Listopadna golotinja

rrrrrrrrrrrrrrrr Trach Up   Povratak Crne Guje?

Mogao je da skine makar čarape - pravi muškarac

Kad Robi Vilijams (Robbie Williams) ne nastupa, ne drogira se ili se ne rahbilituje, voli da nas podseti da je inovativan. Tako se za TV šou “X Factor” malo našalio, pardon – razgolitio, a  sreća pa je ovo slikano u Los Anđelesu, jer kad bi mu dunula košava, bio bi u problemu.

Pogodila ih kriza

celebs wearing varsity jackets bella thorne zac efron1 Trach Up   Povratak Crne Guje?

Nepoznata, potencijalni gej, razgloćena i krvopija - šta im je zajedničko?

Ko kaže da naše zvezdice ne umeju da dele i da njih ne pogađa recesija? Pa zar ne vidite da svi nose istu jaknu, i to one što smo mislile da su zaboravljene u seriji “Beverly Hills 90210” – takozvane koledžice? Iskreno se nadamo da je ovo prolazno i da se šiparice širom sveta neće navući na ovaj modni horor.

Novi trejler za glup film prepun poznatih faca

O filmu “New Year’s Eve” smo pisale, a ovo je trejler za romantičnu komediju koja je okupila sve lepe, razuzdane i poznate na jednom mestu. Premijera je zakazana za 9. decembar, naravno – gledaćemo ga jer ima dobrih frajera.

“Moja mala je neodoljiva”

dejvid Trach Up   Povratak Crne Guje?

A njen mali je opasan

Glumac Dejvid Arket (David Arquette) hvali se na sva zvona svojim ljubavnim životom sa Kristinom MekLarti (Christina McLarty). Nakon što se razveo od kuguarke (mislimo na seriju, ne na Demi Mur!) Kortni Koks (Courteney Cox), veseli Dejvid uživa u čarima zabavljanja. Hmmm, mi smo mislili da se tako nešto izjavljuje u osmom razredu? Dobro, nismo ni mi baš sveznajuće.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Comments